x

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 8

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 8

Har I prøvet det der nye road?? Det skulle være det vildeste! Det er ligesom om, man bliver et nyt menneske, efter at man har prøvet det. Man ser ligesom sig selv på en anden måde bagefter. Og man kan vist roligt kalde det et rusmiddel – vi trippede i hvert fald rigtig meget. Og det road trip her var endda næsten betalt og tilmed krydret med spillejobs. For satan det har været sjovt!

Men før vi siger helt farvel, skal I have det sidste afsnit fra the I Wanna Rock Böse Tour 07.

Vi kørte igennem regn og blæst for at nå frem til Greifswald denne eftermiddag. Alle var fuldstændig smadrede efter de seneste små to ugers tourliv. Og denne aften skulle vi oven i købet spille det mindste job på hele touren. Fredag Hamborg (indbyggertal: 1.744.000), lørdag Berlin (indbyggertal: 3.402.000), søndag Greifswald (indbyggertal: 55.000). Da vi alle sammen led af voksende hjemve, retardering, forkølelse m.m., var det derfor ret svært at sætte sig ordentligt op til Greifswald-gigget.

Da vi efter en større omvej, pga. spærrede indkørselsveje, ankom vi endelig til Café Klex (der betyder noget a la ketchupklat – seriøst sgu). Man kan tydeligt se forskel på Øst- og Vesttyskland. I vest minder publikummet en del om det københavnske – opdaterede og velklædte med tendens til enten smarthed eller hygge. I øst minder de faktisk også en del om det københavnske byliv – anno 94. Til gengæld er alle virkelig oprigtigt glade for, at man kommer til deres del af landet, eftersom der vist ikke sker det vilde. Da vi ankom var en arrangør/afvikler således i gang med at bage os en æblekage, ud over den minibuffet hun allerede havde tilberedt.

Hele huset var bygget skævt, og var lidt bondsk. Det mindede os alle om vore hjemstavne – Fra Fanø over Esbjerg til Allinge på Bornholm. Men ret så hyggeligt trods alt! Da alt det obligatoriske var overstået, sad vi og ventede på, at ingen ville dukke op, så vi kunne få det hele overstået. Men da showstarten gik, var der sgu alligevel halvfyldt (dvs 30-40 betalende gæster). Og bedre endnu – disse Greifswaldanere kunne danse og feste som få andre. Lige pludselig udviklede tourens forventede lavpunkt til et overraskende højdepunkt.

Efter koncerten stillede böse Jan sig op på scenen og fortalte folk, at dette var vores sidste, ud af 10 jobs. Han fik alle med på at råbe "One more time, böse Lava", men da Thobays stemme var ved at gå fra overgang til undergang, måtte trommeslager Ace stille sig bag mikrofonstativet, mens tourmanager Pelle tog gryderne – for første gang i sit liv ca. Der var hermed urpremiere på en ny Lava-konstellation, og selvom der måske er brug for lidt tid i øveren, kunne folk vist godt lide det. Agtigt.

For lige at slå fast, at koncerten var slut (og det her skal absolut IKKE opfattes som noget negativt, nærmere som lidt inspiration til Shack, Djuna, Geo, Inspektøren og hvad de arrangører nu hedder alle sammen) blev der delt smørmadder ud til gæsterne. Jep – der gik to af de frivillige rundt med hver deres tallerken knækbrøds-klapsammen-smørmadder og delte ud. Det er vist noget, de bare gør her i Greifswald, for folk tog gladeligt imod og gnaskede smørhapserne i sig. Danmark - knæk dine brødvaner!

Da klokken slog midnat, kunne vi for sidste gang taste en adresse ind i GPS'en, og det var en smule vemodigt, da Vanessa beregnede kørselstiden. For satan, jeg kommer til at savne hende ... 4 timer til Puttgarden, lidt flere timer til Kbh, og kl. 7 ramte vi øveren på Christianshavn. Vi læssede ud, krammede hinanden og tog hjem. Nogen for at begynde på Music Management-ansøgninger (deadline kl. 12.00 samme dag), andre for at sove!

Vi håber at I nød læsningen – vi nød at levere stof til absolut ingen eftertanke! Vi håber på at se jer derude i løbet af 08 - ønsk os evt. på din lokale festiva, hæ...

Alt godt fra havet til jer fra
The Floor Is Made Of Lava!

P.S. Tjek infokasse til højre for Lava Bonus Info!

TFIMOL på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA