x

Før koncerten: Bryson Tiller klar til at lægge sceneskrækken på hylden

Før koncerten: Bryson Tiller klar til at lægge sceneskrækken på hylden

Du har sikkert hørt ham croone med på sommerhittet "Wild Thoughts" sammen med Rihanna og DJ Khaled, og den unge rapper og sanger fra Kentucky er kommet rigtig langt på meget kort tid takket være en sjælden ydmyghed og en god portion is i maven. For da Bryson Tiller stod foran sit gennembrud, takkede han nej til en pladekontrakt med Drakes selskab OVO Sound til fordel for et kreativt samarbejde med RCA Records, til manges store overraskelse.

Tiller er aktuel med sin Set It Off Europa-tour i kølvandet på sit andet album True To Self fra maj i år. Touren bringer ham omkring Danmark og Tap1 den 31. oktober. Med sig som opvarmning på touren har han den engelske urban jazz-vokalist IAMDDB.

Artiklen fortsætter under fotos

 

me and a supermodel @sza

Et opslag delt af Tiller (@brysontiller) den

 

on my way to Europe! got a show on halloween tryna figure out what costume i'm wearing

Et opslag delt af Tiller (@brysontiller) den

GAFFA fik en kort snak med Tiller på dagen for hans optræden i Amsterdam, om livet på tour, musik og sceneskræk.

Det bliver dit tredje besøg i Danmark, du optrådte på Roskilde festival her i sommer, fik du tid til at opleve noget, da du var her sidst?

Ja, jeg elsker Danmark, men nej desværre, fik kun set en lille smule af byen.

Men jeg tør vædde på, at du får set nogle interessante steder på sådan en tour?

Ja, det gør vi virkelig, vi har lige været i Østrig i forbindelsen med touren, det er et land, jeg aldrig havde troet jeg ville få mulighed for at besøge. Et af de mest spændende steder, jeg har været var Bergen i Norge. Det var virkelig fantastisk. Jeg kom ud og fik set noget af deres natur og bjergene, det var et virkeligt et smukt syn.

Når du er afsted på sådan en Europatur her, hvordan rejser I så?

Vi har en tourbus, jeg bliver virkelig træt, når man er af sted over en længere periode, og når jeg flyver rundt bliver jeg virkelig udmattet, så vi har en tourbus, vi kan slappe af i.

Hvilken musik hører I så, når I er på landevejen?

Jeg lytter til alt, lige nu er det rigtig meget Kendrick Lamar og en hel masse old school r&b. Jeg har også arbejdet en del på musikken, mens jeg har været afsted her, så jeg lytter faktisk også ret meget til mig selv lige nu.

Hvordan forbereder du dig til en koncert?

Oh wow, jeg plejede at blive vanvittigt nervøs før i tiden, mine hænder rystede rigtig meget, så jeg plejede at tage noget tid for mig selv bare for at samle tankerne og tage mig sammen. Nu er det heldigvis noget andet, jeg kigger mig selv i spejlet og tager et par dybe indåndinger. Jeg føler mig mere tilpas på scenen nu, mere sikker.

Hvad kan publikum forvente af et stort show som det her?

Den helt store forskel på denne tour og mit sidste er, at denne gang vil jeg virkelig gøre det klart for mine fans, hvor meget det her betyder for mig. Sidste gang havde jeg svært ved at nyde det på grund af flere ting. Jeg har jo en lille datter, så jeg havde en tendens til at føle en meget stærk hjemve. Derudover er jeg også virkelig kræsen, hvilket kan være ret besværligt, når man rejser meget rundt hahaha. Men denne gang tager jeg intet for givet, bare det at få mulighed for at optræde i så mange lande i Europa er en kæmpe velsignelse. Så jeg har været virkelig spændt på at møde mine fans hver aften i hver enkelt by og lade dem vide, at jeg sætter så stor pris på dem. Så på denne tour ser jeg virkelig frem til at connecte med mine fans.

I skrivende stund er der stadig billetter tilbage til Bryson Tillers koncert i Tap1 den 31. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA