x

The Chris Greys-turnedagbog kapitel 3

The Chris Greys-turnedagbog kapitel 3

Mandag den 21. januar:

Ankommer til Köln omkring kl. 12. med en usammenlignelig lyst til at være kulturelle. Ingen af os aner dog hvorfor. Herfra er der et hul på 2 timer. Det næste, vi husker, er, at vi står foran Kölner Dom, og en tysker forklarer os, at vi lige har betalt hver 40 kr. for at gå i alt 600 trin op – og det samme ned. Tid til kaffe…

Med turistkort i hånden, tysk parlør og hævede øjne trasker vi mod en Starbucks-sofa og får resten af eftermiddagen til at gå med "grande iced vanilla latte".

Vi skulle om aftenen spille på spillestedet Sonic Ballroom, der ligger i et kvarter, man kan sammenligne med Sydhavnen i København. Lille punket sted, tapetseret med klistermærker og ølrester på ethvert frit spot, og en bandlejlighed tilknyttet, der ikke har set en ren klud i årevis ... perfekt!

Hmm ... mandag aften i et snusket kvarter i Köln. Vi havde lidt svært ved at forestille os, hvordan denne aften ville forløbe.

Stedet havde en kok tilknyttet, det over en joint tilbereder os medister, rødkål, brun sovs og kartoffelmoskugler. Vi har nu svært ved at stå på benene og lægger os en time, så kroppen kan bearbejde dette kulinariske mesterværk. Vi skiftes dog til at besøge toilettet inden.

Köln-koncerten var blevet konfirmeret ret sent, hvilket gjorde, at vi ikke havde nået at lave det benarbejde, der gav os stor succes i Stuttgart. Derfor regnede vi heller ikke med at aftenen ville gå over i historien.

Vi endte med at spille røven ud af bukserne for 40 mennesker, hvor i hvert fald tre var kommet på grund af os. Men, men, men, vi solgte da 10 cd'er. Resten af aftenen var en nøjagtig kopi af Stuttgart. :)
Next stop Wild At Heart, Berlin.

The Chris Greys på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA