GAFFA-Pris-vinderne AV AV AV: – 2018 er allerede et stort år for os

GAFFA-Pris-vinderne AV AV AV: – 2018 er allerede et stort år for os

Årets modtagere af GAFFA-Prisen i kategorien Årets Danske Elektroniske Udgivelse er AV AV AV, der vinder for ep'en Everything Is True. AV AV AV består af de tre dj's og producere DJ Er Du Dum Eller Hvad, Eloq og Unkwon, men det var kun førstnævnte, der mødte frem til festen, da de to andre medlemmer var travlt beskæftiget med at lave ny musik.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – Og vinderne er...

Hvad vil du sige til de læsere, der har stemt på jer?

– Tusind tak, vi har virkelig kæmpet med denne plade, så det gør os ekstremt stolte, at I har stemt på os. Det er optur, at GAFFAs læsere har valgt os som Årets Elektroniske Udgivelse, da GAFFA jo normalt ikke skriver så meget om os. Det er altid en kæmpe ære, når det er læserne, der har stemt.

Hvad skal I lave i 2018?

– 2018 er allerede et stort år for os, vi er lige nu i gang med to soundtracks – til hvad vil vi dog ikke sige endnu – færdiggørelsen af vores første rigtige album, og så forsætter vi med vores Fundamental Physics-ep-serie. Til sommer skal vi spille en del live, på festivaler rundt omkring i Europa, og vi er ved at specialdesigne en koncert i København til efteråret, så der er lidt at se til.

Se hele showet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA