x

Iris Golds playliste: Her er mit soundtrack til livet

Iris Golds playliste: Her er mit soundtrack til livet

Den dansk-britiske soulsangerinde Iris Gold har hittet med singlerne "All I Really Know" og "Colour Trip" og gav en fremragende optræden til årets GAFFA-Pris-show i Odeon i Odense i februar. Vi har bedt hende lave en playliste til sit livs højdepunkter – hør sangene nedenfor:

 

Den her husker jeg tydeligt fra min barndom:

Black Uhuru: Guess Who’s Coming To Dinner

Min mor spillede temmeligt meget det her Black Uhuru-nummer derhjemme, især når vi stod og lavede mad i køkkenet. Den her røg tit på, lige inden gæsterne kom, så man kunne blive lidt hyped.

Den her forbinder jeg med min første forelskelse:

Snoop Doggy Dogg: What's My Name

Denne her blev spillet mest til et house party, hvor den mest populære dreng, jeg var helt vildt forelsket i, valgte at snave med mig. Han havde meget smukke og lange øjenvipper, men han kyssede desværre som en frø, så det var ikke noget, vi gjorde igen.

Den her gør mig virkelig sentimental:

Jhené Aiko: Comfort In Ending (Freestyle)

Da jeg hørte den første gang, begyndte jeg at tude. Og det gør jeg stadigvæk… Jeg har ikke rigtigt nogen personlig grund til det, men den følelse i hendes stemme rammer mig virkelig lige i tårekanalerne…..

 

Den her er den ultimative partystarter:

Old Dirty Bastard: Shimmy Shimmy Yall eller Got Your Money

Old Dirty Bastard er min yndlingsrapper over alle, han er rappens James Brown, og de her to tracks får mig 100.000 procent ud på dansegulvet.

Den her ville jeg ønske, at jeg selv havde skrevet:

Roy Ayers: Everybody Loves the Sunshine

Det her er min yndlingssang, plain and simple , det er et kæmpe skud D-vitamin på en vinterdag. Men jeg bliver bare glad for at høre nummeret, uanset hvad tid det er på året.

Den her roterer nonstop lige nu:

Schoolboy Q, 2Chainz og Saudi: X

Jeg bade løber og træner en del, og det nye Black Panther-soundtrack, som Kendrick Lamar har kurateret, har mange fede numre på, men lige præcis det her nummer gør mig ekstra pumped, når jeg skal ned og træne.

Den her vender jeg altid tilbage til

Beck: Odelay-albummet, især The New Pollution

Fordi jeg inderst inde gerne vil være den kvindelige version af Beck. Han er funky as fuck.

Den her skal spilles til min begravelse

Avicii: Hey Brother

Måske ikke ligefrem et indlysende valg, men min bror og jeg har faktisk lavet en aftale om, at det her nummer skal spilles til begravelsen af den af os, der dør først. Han er min yndlingsperson i hele verden, og det ville være en dejlig dedikation til ham.

Hør Iris Golds Soundtrack til livet-playliste:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA