x

Guide: Her er april måneds mest spændende koncerter

Guide: Her er april måneds mest spændende koncerter

Vi skal snart i gang med en ny måned, og traditionen tro har vi fundet månedens mest spændende koncerter, som der stadig er billetter til.

 

Medina: Medina går i kirke

Har du en drøm om at opleve Danmarks ukronede pop-snedkerske helt tæt på, og kun akkompagneret af en guitar og et klaver? Så har du muligheden nu. Medina spiller en række kirke-koncerter, hvor hun vil levere nedbarberede versioner af sine hits ”Ensom”, ”Vi to”, ”Kun for mig” og ”Når intet er godt nok”.

Kan opleves her:

3/4 Christians Kirke, København

6/4 Sct. Pauls Kirke, Aarhus

7/4 Sct. Pauls Kirke, Aarhus

20/4 Skovshoved Hotel, Charlottenlund

 

Barselona: Turen går til Barselona

Barselona har pulsen på det danske drengesind og leverer dets tematikker med en ærlighed, der er til at tage og føle på. Duoens succes er i stigende vækst, og hvis du er til naive popsange, der indkapsler ungdommen anno 2018, så skylder du dig selv at tage ind og opleve Barselona live.

Kan opleves her:

5/4 Nyhuset, Aabenraa

6/4 Værket, Vejle

7/4 Spillestedet Thy, Thisted

12/4 Walthers, Skanderborg

14/4 Tapperiet, Køge

20/4 Sønderborghus, Sønderborg

21/4 Kulturmaskinen, Odense

 

Bisse: Sekshjertet musikoplevelse

Bisse er nok en af de største sangerskriver Danmark har glæden af lige nu. Hans poetiske og excentriske pop/rockmusik bliver ved med at overraske og udfordre lytteren, både når det gælder form, lyd og sangtekster. Bisses liveoptrædener er på samme måde kendte for at give publikum én på opleveren.

Kan opleves her:

5/4 Sønderborghus, Sønderborg

6/4 Plantagehuset, Thisted

7/4 Turbinen, Randers

12/4 Bygningen, Vejle

13/4 Tobakken, Esbjerg

14/4 Vega, København

19/4 Stars, Vordingbog

20/4 Studenterhuset, Aalborg

21/4 Posten, Odense

 

The Asteroids Galaxy Tour: Pop med kant og X Factor

Efter flere år uden action er parterne fra The Astreroids Galaxy Tour igen gået sammen. Tidligere X Factor-dommer Mette Lindberg og producer Lars Iversen har varslet nyt musik i 2018, så mon ikke de løfter sløret for lidt af det til koncerten?

Kan opleves her:

6/4 Hotel Cecil, København

 
 

Saveus: Han er kommet for at redde os alle

Mens X Factor synger på sidste sæson, så er programmets første vinder først lige begyndt. Saveus’ succes er steget med raketfart, og med sin helt unikke lyd inden for energisk gospel-pop er han svær ikke at elske. Han er i skrivende stund i gang med en større Danmarksturné, hvor flere steder allerede melder udsolgt.

Kan opleves her:

5/4 Vega, København

6/4 Gimle, Roskilde

12/4 Kulturhuset Viften, Rødovre

13/4 Folkets Hus, Struer

 

Pernille Rosendahl: Intimitet i kunstens navn

April er i den grad kendetegnet ved intimkoncerter. Også Pernille Rosendahl tager på turné, hvor hun vil hylde kunsten ved at optræde på en række af landets museer. Der er altså lagt op til en anderledes koncertoplevelse i smukke omgivelser, hvor publikum måske vil blive præsenteret for nye sange.

Kan opleves her:

07/4 Kunsthal Charlottenborg, København

08/4 Kunsthal Charlottenborg, København

12/4 Faaborg Museum, Faaborg

13/4 Heart, Herning

14/4 Kunsten – Museum of Modern Art, Aalborg

 

Of Mice & Men: Amerikanske metal-mus

De har tidligere varmet op for store metal-navne som Five Finger Death Punch og In Flames, hvor de senest har spillet i Royal Arena i november. Nu kommer de selv til hovedstaden for at give koncert for deres efterhånden store fanbase. Øv dine bedste headbang-tricks og forbered dig på ondt i nakken dagen derpå.

Kan opleves her:

9/4 Pumpehuset, København

 

Anne-Marie: Voksende popstjerne

Verden er fuld af spirende pop-prinsesser, og en af de mere lovende er engelske Anne-Marie. Sidste år hittede hun sammen med Sean Paul og Clean Bandit på sangen ”Rockabye”, der er blevet spillet over 700 millioner gange på Spotify. Der er ingen tvivl om, at publikum bliver budt op til popfest, når Anne-Marie gæster Store Vega.

Kan opleves her:

11/4 Store Vega, København

 

Benal: Benals bersærkergang i kongeriget

Siden Benals debut har kritikere og rap-entusiaster rost dem til skyerne for deres unikke musikalske udtryk, der sammensmelter hiphop og elektronisk. Deres album ”Hvis Det Virkelig Er Vigtigt” fra sidste år var inden undtagelse. Benal er helt igennem stilsikre – både på plade og live.

Kan bl.a. opleves her:

6/4 Forbrændingen, Albertslund

7/4 Elværket, Holbæk

12/04 Vega, København (udsolgt)

14/4 Train, Aarhus

19/4 Posten, Odense

20/4 Walthers, Skanderborg

20/4 Kulisselageret, Horsens (udsolgt)

21/4 Godset, Kolding

26/4 Gimle, Roskilde

27/4 Tøjhuset, Fredericia

28/4 Bygningen, Vejle (få billetter)

 

Hymns From Nineveh: Solotur i danske kirker

Hymns from Nineveh-bagmanden, Jonas H. Petersen, tager på en akustisk tour rundt i de danske kirker, hvor han vil stå ene mand på scenen. Her bliver det både muligt at opleve gamle kendinge i en ny version og nyt materiale, der foruden Hymns from Nineveh indbefatter dansksproget musik under eget navn.

Kan opleves her:

13/4 Sankt Pauls Kirke, Aarhus

14/4 Christians Kirke, København

 

The Wombats: Albumaktuelle pungdyr

Hvis du har en forkærlighed for engelsk rockkultur, så kender du helt sikkert til The Wombats. Trioen leverer nemlig britisk indierock i sin reneste form. The Wombats har netop udgivet deres fjerde studiealbum “Beautiful People Will Ruin Your Life”. Og som Matthew Murphy selv synger i sangen “Turn”: ”It won’t get better than this”.

Kan opleves her:

17/4 Vega, København

 

Marvelous Mosell: Magisk disko-rapper

Til GAFFA-Prisen 2018 afsluttede han aftenen med et brag. Disko-rapperen i farverigt firser-suit er kendt for at sætte gang i festen med sine originale tekster og mageløse dancemoves. Med Marvelous Mosell ved roret er der lagt op til en aften med hiphop-aerobic til den helt store guldmedalje.

Kan opleves her:

21/4 Turbinen, Randers

 

Thirty Seconds To Mars: Jared Leto og Co. er tilbage

Netop som vi gik og troede, at Thirty Seconds To Mars var fortid, stak de hovederne frem og annoncerede en Europa-tour og et kommende album, der eftersigende skulle udkomme den 6. april – lige tids nok til koncerten i Danmark, hvor gamle hits som ”The Kill (Bury Me)” helt sikkert også bliver spillet.

Kan opleves her:

21/4 Tap1, København

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA