x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

Vores hiphop-ekspert har været på den igen, og har fundet 14 friske tracks til dig, der er nysgerrig på hiphop-scenen lige nu. Tjek den nye playliste nederst i artiklen.
 
Tyler, The Creator - OKRA
Med det Grammynominerede album Flower Boy i 2017 har Tylers karriere nået nye højder. Oven på den kæmpe succes kan det være svært at bringe en lige så succesrig opfølger, men denne single skuffer bestemt ikke. Forhåbentlig er Tyler, The Creator allerede i gang med et nyt album. 
 
Royce Da 5'9" - Boblo Boat (Featuring J. Cole)
Der er knap nok gået en måned, siden Royce udgav albummet "PRhyme 2", sammen med produceren DJ Premier, men dét stopper bestemt ikke den 40-årige hiphop-veteran. Her har vi nemlig hans første single fra albummet "Book of Ryan", som er ude den 4. maj. Royce Da 5'9" har udtalt, at det bliver hans mest personlige album til dato. 
 
Lil Durk - Just Flow
Lil Durks nye album Just Cause Y'all Waited er en blandet omgang af både gode og mindre gode tracks. Ud af de 12 nye numre leverer den unge rapper på "Just Flow" uden tvivl en af de bedste præstationer, Han har netop har opsagt sin kontrakt hos pladeselskabet Def Jam, så nu står han på egne ben, og det bliver spændende at se, hvordan det vil gå ham i fremtiden. 
 
Curren$y - Worth Living
På "Worth Living" leverer Curren$y et fedt flow over et svedigt beat produceret af Purps. Curren$y havde planer om at udgive sit niende studiealbum den 16. marts, men indtil videre er Back at Burnie's ikke ude endnu. Imens vi venter, har vi istedet fået ni friske tracks, i form af en ny ep. Effektivt.
 
Napoleon da Legend & DJ Doom - Bionic Trigga (Featuring Blacastan & Q-Unique) 
Vi kender alle de artister, der helt sikkert fortjener mere opmærksomhed, end de får. Sådan er det lidt med Napoleon da Legend. Han er født i Frankrig, men er vokset op i New York, og med fede beats og rå tekster ser hans fremtid lys ud. Jeg glæder mig til at høre endnu mere.
 
Forever M.C. & It's Different - Back On Our Shit (Featuring Kxng Crooked & Horseshoe Gang) 
En ægte lyrisk banger! Vers efter vers slagter Kxng Crooked og gutterne fra Horseshoe Gang alle, de møder på deres vej. Produceren Forever M.C. hjælper dem godt på vej, med potent produktion. Det er virkelig et kvalificeret track.
 
Don Q - Words of Wisdom (Featuring Pusha T) 
Der uddeles visdomsord fra Don Q og Pusha T, over et beat leveret af talentet Rell Ruger. Don Q er stadig ny indenfor hiphop, og han fik først opmærksomhed i 2016, da han skrev kontrakt med "Highbridge the Label". Før det var han battlerapper i New Yorks gader og havde forsøgt sig med diverse mixtapes, der aldrig rigtig gav pote. 
 
Rich The Kid - Made It (Featuring Jay Critch & Rick Ross)
Rich The Kid har formået at få utrolig mange kendte hiphop-artister til at samarbejde på sit debutalbum. Lige fra Kendrick Lamar og Rick Ross til Future og Lil Wayne. På "Made It" fortæller Rich The Kid om sit nye liv med berømmelse og samt reflekterer over, hvordan han nåede til tops. 
 
U-God - Legacy 
"After 22 long hard years I'm still writing." Sådan starter andet vers på nummeret "Legacy" - og det beskriver perfekt U-Gods lange karriere. Rapperen, der også er en del af den legendariske hiphop-gruppe Wu-Tang Clan, har netop udgivet sit nye album Venom
 
Pouya - Aftershock
Pouya er uden tvivl inspireret af hiphop-gruppen Bone-Thugs-N-Harmony og deres vilde energiske flow. Ikke blot på dette nummer "Aftershock", men også på resten af det nye album, der har fået titlen Five Five. Dette track er en sand fornøjelse! 
 
DJ Esco - Walk Thru (Featuring Nas & Future) 
Hvad får du egentlig, hvis du propper Nas & Future på det samme track? Det har DJ Esco nu svaret på, med dette nye nummer "Walk Thru". Den legendariske rapper Nas er ikke umiddelbart en gut, man kunne forestille sig på et nummer med Future, men det fungerer overraskende godt. 
 
MF Doom & Czarface - MF Czar
Toppen af undergrunden - uden helt at bryde igennem til den mainstream scene. Det er præcis der, MF Doom bevæger sig og leverer bedst. En balance, han har formået at opretholde lige siden 90'erne. Den maskebærende rapper smelter sammen med gruppen Czarface og former et fantastisk nummer fra det nye album Czarface Meets Metal Face.
 
Styles P - My Own (Featuring Whispers) 
2002 var året, hvor Styles P udgav sit debutalbum. Før det hang han ud med rapperne Jadakiss og Sheek Louch, der tilsammen udgør gruppen The Lox. De blev alle tre opdaget af selveste P Diddy i 1995, hvor han ansatte dem til at skrive tekster for blandt andet The Notorius B.I.G og Mase. Som 43-årige er David "Styles P" Styles slet ikke klar til at lægge notesbogen på hylden. Han har netop udgivet fem nye numre. 
 
Buddy - Black (Featuring A$AP Ferg)
Den 24-årige rapper fra Compton har med støtte fra Pharrell Williams opnået sin fortjente succes. På dette nummer får han hjælp af New York rapperen A$AP Ferg, og det fungerer virkelig godt! Buddy leverer et fedt og catchy omkvæd, som hurtigt brænder sig fast i hovedet.
 
Bishop Nehru - Driftin'
Bishop skriver nogle fantastiske tekster, og på dette nummer tager han os med ind i maskinrummet og slipper tankerne løs. Der gemmer sig også en masse fede referencer fra blandt andet sport og film i teksten. 
 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA