x

Sinne Eeg og Baresso inviterer til jazzslabberas

Sinne Eeg og Baresso inviterer til jazzslabberas

Er man til hyggejazz og kaffeslabberas, så er den perfekte cocktail lige om hjørnet. Sangerinden Sinne Eeg har nemlig indgået partnerskab med Baresso, som vil strø hendes blå toner ud over kædekaffen.

Anledningen er Eegs nyge album, ”Kun En Drøm”, som officielt udkommer den 7. april på Red Dot Music. Men er man Baresso-tilhænger, så kan man smutte forbi sin nærmeste filial og allerede fra den 10. marts nyde en snigpremiere på albummet og sågar også tage det med hjem for den rette pris.

Om samarbejdets tilblivelse fortæller Eeg:
– Baresso hørte musikken og mente, at det passede vildt godt til deres klientel. Jeg kan selv godt lide at hygge mig med kaffe og musik, og det er det, de prøver at kombinere – at skabe en god stemning for deres kunder gennem musikken.

Albummet består af danske klassikere fra 1930’erne og tre årtier frem, med særlig vægt på sange fra filmen og teatrets verden – heriblandt ”Forelsket I København”, ”Gå Med I Lunden” og ”Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld”.

Albummet er produceret af Chris Minh Doky, der også står for at spille bas, mens det øvrige band tæller Randy Brecker (flygelhorn), Marc Berthoumieux (harmonika), Jacob Fischer (guitar), Jacob Christofferesen (piano) og Rasmus Kihlberg (trommer).

Indspilningerne til ”Kun En Drøm” var en fornøjelse for Eeg, der her skuer tilbage på det øjeblik, hvor hun indså, at hun og bandet havde fat i noget af det rigtige:

– Vi prøvede at spille ”Snakker Med Mig Selv”, og det var min idé at tage den med. Den er lidt atypisk, da de andre mere er filmmusik, mens den er sådan et gang-i-den, grand prix-nummer, men jeg har altid hørt den som jazzet. Så da vi fik den sat ned i tempo – det var sindssygt fedt at opleve, hvor fedt, den lige pludselig kom til at swinge. Det var en fed oplevelse – det var dér jeg mærkede følelsen af, at "okay, det holder, det, vi har gang i!".

I forbindelse med udgivelsen af albummet kan man høre Sinne Eeg optræde i en række Baresso’er i landets fire største byer:

6. april kl. 11:00 København, Baresso, Kgs. Nytorv.
6. april kl. 14:00 København, Baresso, Arnold Busck (Købmagergade).
12. april kl. 17:00 Odense, Baresso, Vestergade.
13. april kl. 11:00 Århus, Baresso, Frederiksgade.
13. april kl. 14:00 Ålborg, Baresso, Bredegade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA