x

Bedst lige nu - 12 stærke sange til weekenden

Bedst lige nu - 12 stærke sange til weekenden

Weekenden er altid garant for en masse ny musik, og i dag er absolut ingen undtagelse. Vi har samlet de 12 bedste tracks, der alle er forholdsvis friske fra fad, så du kan nyde ny musik i weekenden. Hør sangene på en playliste nedenfor.

Ea Kaya: Tied up

Det unge, danske talent både skriver og synger sine egne sange, og hun har altid vidst, at det skulle være musikken. Den agerer outlet for Ea Kayas følelser, når livet bliver frustrerende, for ærligheden fungerer godt i musik, har hun erfaret. Sangen er poppet og ærlig, med en skarp vokal fra musikeren.

Scarlet Pleasure: Mind
Danskernes favoritgruppe er tilbage lige i tide til de lange sommernætter. “Mind” kredser om den indre ro og er udgivet samtidig med “Let Go”. De fortsætter med inspirationen fra varmere himmelstrøg og lægger afstand til den fake news- og SoMe-verden, vi lever i. Det er blå himmel, vind i håret og frihed.

Hjalmer: Samme Fejl
Odenses unge spillemand er tilbage, og den gode Hjalmer er uventet helt ovenpå efter et brud med kæresten. Hvad der skulle have taget måneder at komme over, er langt væk, og ekskæresten kan bare komme an på det nye udspil – det rammer ikke ham. Det er derimod glade dage og gedigen dansk musik med den unge Hjalmer. 


LÆS OGSÅ: Ny dokumentar: Whitney Houston udsat for seksuelle overgreb

Patrick Dorgan: Coming Home
Han lagde publikum ned til årets Spot Festival, hvor hit på hit skabte glæde hos publikum. Singlen handler om at lande nede på jorden igen og om at undgå at forsømme det, der virkelig betyder noget i livet. En ærlig og sund tematik, der er populær i dagens musik, og som Dorgan udfører på bedste vis.

David44: Burn
Navnet har gjort sig bemærket i det danske vækstlag og har spillet på Spot Festival og som Vegas Udvalgte. Islændingen fra København udgiver “Burn” som sin idé om et sommerhit, efter et års tid med skriverier og produktion i studiet. Sangen gør sig med gyngende rytmer velegnet til lange sommeraftener.

Isam B: Man With A Plan
Den tidligere Outlandish-forsanger startede sit comeback i 2017, og “Man With A Plan” er tredje udspil fra det kommende solo-projekt. Isam laver sjælfuld musik, der går dybt ind og rammer plet på livets essens. Han finder de store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

Christina Aguilera, Demi Lovato: Fall In Line
En sand diva-præstation på en pop-ballade. Der bliver ikke taget nogle chancer fra en rutineret Aguilera, der tre uger i streg har udgivet singler, der af lige høj kvalitet viser den alsidighed, som skal bringe hende tilbage på musikscenen. Her er hun gået i samarbejde med Demi Lovato, og det var en god idé.

Shawn Mendes: Where Were You In The Morning
Et mere stille og sentimentalt udspil fra Mendes' kommende album. Singer-songwriteren har som altid styr på projektet, og de fire singler lover umiddelbart en god anden plade fra guitar-charmøren. Mendes bevæger sig med sin nye musik over i mere pop-fyldte farvande, men bibeholder sine kvaliteter.

Passenger: Hell Or High Water
Det er et bristet hjerte, der er på spil hos en tilbagevendende Passenger. Stilen virker som en hybrid af det første store hit “Let Her Go” fra 2012 og de mere up-beat sange fra 2014-albummet Whispers. Passenger udgav hele to album i 2017, men det tyder på, at 2018 også bliver et hjerteskærende godt år.

LÆS OGSÅ: Mel B bekræfter: Spice Girls vender tilbage til scenen

Backstreet Boys: Don’t Go Breaking My Heart
Hvis du troede, boybands var fortid, så tog du fejl. Hit-magerne fra 90’erne er endnu engang tilbage, nu med ny single for første gang siden 2013. Gruppen skal nemlig på turné igen denne sommer. Og ja – der følger selvfølgelig en musikvideo med synkroniserede danserutiner med i sand 90’er-stil. Og nej, det er ikke et cover af Elton John og Kiki Dees hitduet af samme titel fra 1976.

Anderson .Paak: Bubblin
De fleste er nok stadig ikke færdige med at feste til hittet “Am I Wrong” fra 2016, og nu er manden bag tilbage – helt solo, ingen features. Noget, vi godt kan forvente mere af, da han selv har udtalt: “I have 65,000 songs in the vault, no features, fam.” “Bubblin” er tung hiphop, når det er bedst.

The Black Eyes Peas: Ring The Alarm Pt. 1, Pt. 2, Pt. 3.
Hiphop-gruppen har længe forholdt sig kritisk omkring et comeback til store festsange. Nu har de udgivet anden single i år, der fortsætter i en mere meningsfyldt retning. Den næsten seks minutter lange tune skuffer heller ikke. Gruppen debuterede for næsten 20 år siden, men har fortsat foden på lyden af i dag.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA