x

Lily Electrics turnédagbog kapitel 4

Lily Electrics turnédagbog kapitel 4

Lidt tid alene i byen af glas
Søndag er vores første egentlige fridag, siden vi ankom til New York, og nu er solen kommet frem! Vi har i dag tid til at få et nærmere syn på byens sidegader. Da vi hver allerede har set forskellige steder af byen, er det svært at følges ad. Så vi vælger at dele os op og opleve byen hver for sig.

Morten var med en ven i Harlem for at opleve en gudstjeneste. Det var intenst.

Rock i det jødiske kvarter
Vi tog ture i Central Park, gik over Brooklyn Bridge, Times Square, City Hall, Williamsburg etc. En speciel oplevelse var det at gå igennem det jødiske kvarter, der ligger mellem Downtown Brooklyn og Williamsburg.

Om det var mest mærkeligt for os eller indbyggerne, ved jeg ikke. Vi var de eneste ikke-jødisk-ortodoks udseende mennesker på gaden. Der blev udvekslet forundrede blikke på den 20 minutters gåtur igennem kvarteret, der gav et kort syn ind gennem vinduerne til dette meget anderledes liv. Et øjeblik på fire dage i New York skulle nydes i fulde drag på vores sidste dag her. Nu var det ved at være slut for denne gang.

A farewell to alarms and big apple charms
Vores basecamp på denne tur har været i Little Italy/Chinatown. Her slutter dagen, efter at have suget intenst af byens energi gennem flere dage. Nu skal vi i morgen tidlig kl 7.00 til Newark lufthavn. Vi skal rejse fra suget, bilalarmerne, sirenerne fra NYPD og ambulancerne, lydene og stemningerne i en af verdens mest myteomspundne storbyer.

Vi flyver stik southwest. I morgen eftermiddag vil vi være i Texas. Der er det næsten sommer, 20 graders varme, texanske steaks, guns´n´bars, monstertrucks..eller det forventer vi hvert fald. Og et goddag til en af verdens største musikfestivaler South By Southwest.

Howdy Doody Gents....mere om det i morgen.

Tak for støtte til Duracell, Kopifon og DMF


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA