x

Lily Electrics turnédagbog kapitel 5

Lily Electrics turnédagbog kapitel 5

Mandag eftermiddag landede vi i Austin, Texas. Vores kontaktperson i forbindelse med SXSW Erin tager imod os i lufthavnen. Erin kører os hjem til sit hus i sin Chevrolet-truck. Vi har fået lov til at bo hos hende hele ugen.

Hun bor i den østlige del af Austin, i et hus for sig selv med tre stuer, to soveværelser, to badeværelser, stort køkken, stor egen garage. Det virker overdrevet, men det er muligt, da priserne her ikke er høje. Gæstfriheden er ikke til at tage fejl af. Hun sørger med det samme for, at vi føler os hjemme. Med fuld ro på boligsituationen og personlig hjælp til, alt hvad vi har brug for, kører vi mod downtown og får os en øl.

Austin forbereder sig til SXSW
Festivalen foregår i midtbyen, omkring 6th street. Gaderne bliver spærret af, og byen oser heftigt af røg fra grillene med friske steaks og de utallige tacorestauranter. Morgenmaden denne første dag er alt andet end let.

Refill på kaffen, juicen, vandet. Tacos, eggs, bacon, pandekager får vi. Alt hvad en amerikansk brunch indeholder. Denne morgenmad viser det sig, vi vil komme til at spise hver dag fra nu af.

6th street
Tirsdagen går med stort set kun at spise og se på byen, inden vi skal spille vores første koncert på baren Friends. Det er ikke en officiel SXSW-aften, det er dagen før. Og fordi det er dagen, før er baren fuld af mennesker, der venter på at få festivalen igang. Denne aften er den bedste aften, vi endnu har haft på vores tur. Glade mennesker og god stemning hele natten.

I morgen åbner festivalen og vi troede, vi skulle spille 3 koncerter ialt. Men efter at Dave fra Friends ser os tirsdag aften, har han booket to shows mere til os torsdag og fredag. Det fortæller vi mere om.

Tak for støtte til Duracell, Kopifon og DMF


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA