x

PLAYLISTE: Ugens bedste sange

PLAYLISTE: Ugens bedste sange

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – musikerne har kreeret, og vi har brygget en playliste sammen med vores favoritter. Læs om ugens nye singler og hør dem nederst i artiklen på vores playliste “Ugens Bedste Sange”, som du kan følge på Spotify.

Drake: Emotionless
Mors dreng fra Canada har endelig droppet sit nye album Scorpion, som er hele 25 numre langt. Der er både glade, melodiøse sommersange og mere seriøse påtalelser til al kritikken omkring Drake. “Emotionless” gør brug af et Mariah Carey-sample, der fungerer super godt, om end Pusha T stadig vinder diss-kampen.

Passenger: Runaway
Det er en klassisk, sjælefuld Passenger-sang med den velkendte og unikke vokal. Man kan ikke andet end at blive glad om hjertet. Manden selv kan desuden opleves, når han spiller i København den 21. september.

Benal, Wads.png: Tænker lidt på dig
De er en landeplage uden lige, og der ingen vej udenom dem – og det har vi heller ikke så meget imod. Fra “Fri” til “Nu Her”, deres musikalske univers har ramt hjertet hos de danske lyttere. “Tænker Lidt På dig” er mere melodiøs og langsom, men stadig med den bekendte Benal-kant. På vokal medvirker Wads.png, som er et alias for Mads Bo fra Phlake, der vil en afveksling synger på dansk.

LÆS OGSÅ: Se de flotteste stemningsbilleder fra Tinderbox

Years & Years: All For You
Nu kan vi altså snart ikke vente længere! Vi har fået hele fire singler, og Palo Santo udkommer i næste uge. Synthpop-stemningen fortsætter støt hos de tre engelske kunstnere.

Charli XCX: Focus
Popmusikeren er gået med på populærbølgen med at udgive dobbeltsingler, og ud over “Focus” er “No Angel” også udkommet denne fredag. Det er en lidt anden lyd end på den sidste single “5 in the Morning”. Popsangeren gør brug af AutoTune, og det er synth-poppen, der leges med.

Scarlet Pleasure: Superpower
Scarlet-drengene er forelskede i sommervarmen og på toppen som supermand på denne nye single. Det er en klassisk Scarlet-lyd, og den kan man yderst sjældent klage sig over.

LÆS OGSÅ: Leon Bridges giver endnu en dansk koncert

Labrinth, Stefflon Don: Same Team
Labrinth er en del af det nye og succesfulde samarbejde med Sia og Diplo, der går under navnet “LSD”. Hans helt egen musik, med hjælp fra Stefflon Don, kan noget lidt andet, men lige så fantastisk godt.

Christopher: Monogamy
Den danske pop-dreng leger fortsat med sit bad-boy image, som han demonstrerede på sin sidste single “Bad”. På “Monogamy” kan man dog lidt bedre kende lyden af Christopher, som først var blevet ændret radikalt.

Jonas Blue, Joe Jonas: I See Love
Det er meget vel et soundtrack til en animationsfilm, men det er også et rammende sommerhit. Ét, hvor Joe Jonas igen er med på et projekt ud over DNCE, hvilket han igen lykkes godt med.

LÆS OGSÅ: Tom Jones indtog DR Koncerthuset

Ina Wroldsen: Mother
Hun har en helt vild vokal, som demonstreret på den sidste single “Remember Me”. Både den og den nye sang “Mother” er en del af hendes nye ep Hex, der udkom fredag. 

Meek Mill & Miguel: Stay Woke
Meek Mill har længe været under omtale for andet end sin musik, særligt en ifølge mange uretfærdig fængselsdom, som blandt andet Jay-Z har påtalt. Det er den første sang, siden han blev løsladt, og den er ærlig omkring, hvad han har gjort og det uretfærdige system. En ikke-råbende Meek Mill gør det formidabelt i sammenhæng med Miguels sentimentale vokal.

ASAP Ferg: Verified
Endnu en dobbeltudgivelse – “Not the Boy” og “Verified” landede i fredags fra den amerikanske rapper. “Verified” handler om den succes, der følger med hans hiphop, og rigtigt nok om “Verified”-stemplet, man får på de sociale medier, når man er kendt nok.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA