x

MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder lige nu

MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder lige nu

Hvad er der sket af gode ting, og hvad er der sket af dårlige? GAFFA giver dig en lynoversigt over musikverdenen lige nu. 

Plus:

+ Nørd-Godfather Jakob Stegelmann styrede på Copenhell DR Symfoniorkesteret til triumf. Og der kommer flere skønne koncerter med den konstellation.

+ Rage Against the Machine har altid været et mega-politisk band, så de har meldt klart ud til den engelske politiker Nigel Farrage, at han pronto skal stoppe med at bruge bandets navn i sin podcast.

+ Gamle numre får ny vind denne sommer. Trumps besøg fik Green Days "American Idiot" ind på hitlisten i England (dog "kun" som nummer 25 og ikke 1 som håbet) sammen med Lightning Seeds' 22 år gamle fodboldhymne "Three Lions". Gode sange!

+ Efter deres sidste vilde video kan man nu tage en særlig Beyoncé/Jay-Z-inspireret tur på verdens fineste kunstmuseum Louvre i Paris.

+ Legenderne Underworld og Iggy Pop har udsendt en ep sammen. Den er fed og burde klart have været på et Trainspotting-soundtrack.

Minus:

- Gorillaz' Roskilde-finale blev skæmmet af rapperen Del the Funky Homosapiens fald fra scenen, der viste sig at koste ham syv brækkede ribben og en punkteret lunge.

- På Mad Cool-festivalen i Spanien nægtede Massive Attack at spille, fordi de mente, der var for meget larm fra naboscenerne. Krukkerne endte med at aflyse koncerten.

- Vi er med Josh Homme – de der VIP-zoner foran scenen, som er begyndt at dukke op – drop dem. Hurtigt! Stemningen bliver aldrig god, og fans uden mange penge får en tam oplevelse.

- Folk blev sure, og den dansk-producerede guitareffekt Pussy Melter, udsendt i samarbejde med bandet Steel Panther, bliver trukket tilbage. Nu er andre folk sure over, at det skete. Sur-sur-sur.

- Dansk hiphop, og musik generelt, har mistet en sand pioner og stjerne med skribent, manager, producer med mere Jeppe “Jay-B” Bisgaards alt for tidlige død, blot 47 år gammel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA