x

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – musikerne har kreeret, og vi har brygget en playliste sammen med vores favoritter. Læs om ugens nye singler og hør dem nederst i artiklen på vores playliste “Ugens Bedste Sange”, som du kan følge på Spotify.

Passenger: Hear to Love
Det er som om, man altid kan regne med Passenger, når det kommer til at skrive en god sang om kærlighed. Det er i hvert fald fortsat tilfældet med denne uges fjerde single fra et formodet kommende album. Du kan opleve den folkekære Passenger, når han gæster København til september.

Greta Van Fleet: When The Curtain Falls
De unge drenge fra Michigan, USA har hurtigt vundet de danske musikfans. Efter deres koncert på NorthSide Festival i Aarhus har de annonceret endnu en koncert til efteråret, denne gang i København. Singlen er den første siden deres udspil From the Fires, der udkom november 2017, og indeholder hit-sang på hit-sang i moderne Led Zeppelin-stil.

Chance The Rapper: Work Out
Ud over de albums, der fortsat er under udarbejdelse med Kanye og Donald Glover, så droppede Chance pludselig, til alles glæde, fire singler. Sammen med “Work Out” er “I Might Need Security”, “Wala Cam” og “65th & Ingleside” udgivet denne uge. Fans hylder særligt de nye, skarpe tekster og det “mood”, Chance formår at sætte én i med sin musik.

LÆS OGSÅ: Ariana Grande og Troye Sivan deler musikvideo

ZEDD, Elley Duhé: Happy Now
Den populære EDM-kunstner storhitter fortsat med “The Middle”, som er lavet med country-sangeringen Maren Morris – en sang, du uden tvivl har hørt en gang eller tyve i radioen denne sommer. Denne gang er han gået i samarbejde med den 26-årige amerikanske sangerinde Elley Duhé for at skabe endnu et sommerhit.

ZAYN: Sour Diesel
Der går fuld guitar over det nye nummer fra ZAYN, der også rummer en dyb bas hele vejen igennem. Det er en dansevenlig sang, der kan holde os beskæftigede, mens vi i spænding venter på udgivelsen af hans andet album.

Thomas Dybdahl: Look at What We’ve Done
Den populære sangskriver fra Norge udgiver nyt album All These Things den 12. oktober. Singlen følger “Can I Have It All”, der var den første single fra det kommende udspil. Det er følsomt, intenst og inderligt med Dybdahl, som projekterer alle sine følelser gennem sin stemme til lytteren.

LÆS OGSÅ: Brockhampton deler ny musikvideo fra kommende album

Death Cab For Cutie: I Dreamt We Spoke Again
Singlen er åbningsnummeret for deres kommende album Thank You For Today, der udkommer den 17. august. Bandet kunne sidste år fejre 20 års jubilæum for deres første koncert nogensinde, men er altså langt fra færdige med musikken.

BROCKHAMPTON: 1998 TRUMAN
Det er anden uge i streg, der udkommer en single fra gruppen, der sidste uge bød på “1999 Wildfire”. Sangene er udpluk fra deres kommende album The Best Years of Our Lives. Den 13 mand store gruppe gæster Haven Festival i København til August.

Lost Kings, Tove Styrke: Stuck
Den amerikanske dj-duo har allieret sig med et stærkt navn på deres nye single. Tove Styrke har haft stor succes med sit seneste album Sway, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder. Den svenske kunstner vandt som ung et talentshow, men har ligesom “Martin fra X Factor” arbejdet sig op til en karriere på toppen af poppen særligt i Skandinavien.

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Ny musikvideo fra Bogfinkevej 

Muse: Something Human
Det var en overraskelse, at den nye single fra Muse landede i går. Det er den anden single fra det kommende album, der endnu ikke har nogen udgivelsesdato, men siges at udkomme til november. “Something Human” handler om at tæmme ens indre udyr og vende tilbage til noget mere menneskeligt.

Mario: Drowning
Et gammelt navn indenfor r&b vender tilbage i ønsket om at gøre genren mere relevant igen i dagens musiklandskab. Mest kendt for fløde-singler som “Let Me Love You” fra 2004.

Punctual, Skinny Living, Kid Ink: King Without a Crown
EDM-duo, alternativ/indie-gruppe og rap-kunstner bringer på dette nummer deres respektive genrer sammen til en formidabel helhed. En helhed der egner sig godt til fest og sommerdage.

Ari Lennox: Whipped Cream
Det handler om den eks-kæreste, man burde være ovre for længst, men simpelthen ikke kan stoppe med at tænke på. Teksten refererer til, at det er den samme person, den 27-årige soul-sangerinde Lennox synger om, som hun gjorde på sit debut album PHO i 2016.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA