x

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – musikerne har kreeret, og vi har brygget en playliste sammen med vores favoritter. Læs om ugens nye singler og hør dem nederst i artiklen på vores playliste “Ugens Bedste Sange”, som du kan følge på Spotify.

Mavi Phoenix: Ibiza
Det er femte single fra rapper, sanger og producer Mavi Phoenix fra Østrig. Hun er kendt for at lave pop, særligt blandet med hip-hop-genren, og så leger hun meget rundt med autotune. Det gælder også på “Ibiza”, der handler om at være helt pladask over en fyr, man ikke kan holde sig fra.

Ciara: Freak Me (feat. Tekno)
Den amerikanske sangerinde, der var et hit allerede i 00’erne, er gået i en eksperimenterende, tropisk ny retning sammen med Tekno fra Nigeria. Ciara hopper med på en stigende trend, der er opstået med at lade sig inspirere af afrobeats, og dette samarbejde fungerer for hende.

twenty one pilots: Levitate
Tredje single fra gruppens projekt Trench er landet, og vi glæder os endnu mere til at høre det i fuld længde nu – og så selvfølgelig til, at de to gæster Danmark. “Levitate” er tredje og sidste del af en visuel trilogi, der startede med “Jumpsuit” og “Nico and the Niners”.

LÆS OGSÅ: Mesterlig Mendes smeltede hjerter i den silende regn

Elle King: Shame
Du kender hende måske som stemmen bag “Ex’s & Oh’s” fra hendes 2015 debut album Love Stuff. Den fik hun ihvertfald to Grammy-nomineringer for, og den samme stærke, rå stemme er at finde på den nye single “Shame”.

Gucci Mane: Kept Back (feat. Lil Pump)
To navne, hvis lyd dominerer musikverdenen i dag – du har højest sandsynligt hørt Lil Pump på “Gucci Gang”, om du så er til den slags eller ej. Men hvis du er, så kan den her klart anbefales. “Kept Back” er den anden sang fra Gucci Manes næste album Evil Genius.

LSD: Thunderclouds
Labrinth + Sia + Diplo = LSD. De tre er ikke færdige med at samarbejde, og det er vi kun glade for. Både “Audio” og “Genius”, de to første singler fra trioens samarbejde, har fået massivt positiv modtagelse. Den nye single er måske ikke lige så velegnet til din næste fest, som dens forgængere har været det, men skønt og lytteværdigt er det stadig.

LÆS OGSÅ: Dave Grohl imponerer i 23 minutter langt solonummer

Leon Bridges: Beyond
Den unge charmør fra Texas fortsætter med sine sjælefulde soulsange. Han gæster Train i Aarhus samt Vega i København til oktober, hvilket er en klar anbefaling fra redaktionen, såvel som at lytte til denne nye single.

J. Cole: Album of the Year - Freestyle
Det forlyder, at nummeret måske er starten på et nyt projekt. Cole selv har skrevet følgende i videobeskrivelsen til sangen: “The Off Season coming soon… All roads lead to The Fall Off.” Freestylen er over Nas og Bravehearts “Oochie Wally”.

Kwamie Liv: Blasé
Opfølgeren til singlerne “Sweet Like Brandy” og “Follow My Heart” er tredje udspil fra kommende debutalbum Lovers That Come and Go. Nummeret tager os i en anden, mere drømmende retning end de tidligere singler.

LÆS OGSÅ: Cher klar med første ABBA-cover - album på trapperne

Skepta, Suspect, Shailan: Stay with It
Skepta har hele to gæster med på det nye nummer, som styrer de to første vers, mens Skepta selv samler nummeret og slutter det af. Singlen følger flere nye projekter og sange som “Bad Energy” med WizKid, og det tegner alt sammen til, at vi måske snart er så heldige at få en opfølger på 2016s Konnichiwa.

Troye Sivan: Animal
Den nye single fra Troye Sivan kan noget helt helt andet end både “Bloom” og “My My My!” Den ligger mere i forlængelse af singlerne “The Good Side”, der er til den mere stille og sentimentale side, samt det drømmende landskab på “Dance To This” med Ariana Grande. Samtidig er den sin helt, helt egen, og nok det mest eksperimenterende vi har hørt fra Sivan endnu.
 
Jason Mraz: Let’s See What The Night Can Do
Han har lige annonceret koncert i Danmark den 28. februar 2019, og så er hans album Know. netop landet, den 10. august. Det er første album siden 2014. Singlen fra manden bag “I’m Yours” er en super sød sang om kærlighed og at være helt igennem forelsket i the one.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA