x

The Bronson Brothers-turnédagbog kapitel 2

The Bronson Brothers-turnédagbog kapitel 2

Til vores overraskelse har Paris vist sig at være et svært sted at opdrive en internetforbindelse. Derfor kommer vores andet dagbogsindslag nu her med lidt forsinkelse. Beklager. Vi ved, det har været ventet med spænding:

"Det er altid behageligt at falde i søvn i selskab med to svenskere, men det er nu også rart at blive vækket af fem danskere".

Sådan opsummerede vores tilrejsende kammerat Kristian vores søndag aften, hvor vi for første gang havde fornøjelsen af at sprede kærlighed i Paris.

De to svenskere, Kristian talte om, var Tobias Fröberg og Peter Morén, som begge er svenske singer/songwriters og som spillede, inden det blev vores tur på La Fleche d’Or. De to var fede, men Kristian savnede altså et lille trommebeat en gang i mellem.

Det fik han, og han blev rykket op af sin dvale med et ryk, da vi gik på med "My Baby Love". Det var han i øvrigt langt fra den eneste, der gjorde. Faktisk må vi sige, at La Fleche d’Or tog imod os med åbne arme. Et af numrene på listen var en omskrevet udgave af et nummer, som det franske nationalklenodie Serge Gainsbourg har skrevet. Inden koncerten frygtede vi en anelse, at vi ville blive sendt direkte til guillotinen for gudsbespottelse efter at have spillet nummeret.

Men de kære parisere klappede af nummeret, så deres hænder stadig må være ømme, og så kunne vi ånde lettet op. Det var en stor oplevelse. Efter koncerten holdt Ted og Clyde hof i merchandice-boden, hvor der skulle skrives autografer og findes T-shirts i de rigtige størrelser samt badges i rigtige farver.

Nu har vi i hvert fald penge til at komme et godt stykke op midt i Tyskland, når vi vender hjem i morgen. Tobias Fröberg var blandt bidragyderne, og han mente, at Clyde Bronson var en ung Paul McCartney. Det var Clyde godt tilfreds med.

Det var også på tide, at den kære Bronson fik lidt medgang, for hans morgen begyndte højdramatisk. Lejligheden vi har fået lov at låne hernede står tom - og det er der en flok myrer, der har forstået at udnytte. Samme myrer virker ikke ubetinget tilfredse med vores indtog deres lejlighed, og derfor havde de mest ondsindede af dem besluttet at hævne sig ved at erobre Clyde Bronsons korpus i løbet af natten.

Altså vågnede Clyde op med et hvin, der ifølge rygterne fik en måge til at lette fra Eiffeltårnet. Og nu talen falder på Eiffeltårnet, så er Zeu i dag blevet overbevist om, at det rent faktisk var netop et tårn, vi så i går. "Sådan så det ikke ud i går. De må have bygget det færdigt i løbet af natten", mener han, og det har han nok ret i. De får noget fra hånde hernede.

Det skulle vi også gerne gøre i aften, hvor vi skal spille på Club Le Baron, og drikke en enkelt gin og tonic, da guitarrist Malle runder de 30 i dag. Selv om det er mandag, er der altså masser af grunde til, at det kunne blive en rigtig fin aften.

Love,
The Bronson Brothers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA