x

I Las Vegas med Quincy Jones, Tinie Tempah og Ellie Goulding

I Las Vegas med Quincy Jones, Tinie Tempah og Ellie Goulding

I disse dage er GAFFA Sverige og GAFFA Danmark til stede i Las Vegas, når JBL afholder deres højtprofilerede JBL Fest med store musiknavne på plakaten.

Alle der elsker god lyd ved, at amerikanske JBL er et navn man kan regne med, når det handler om lydkvalitet. Virksomheden er måske bedst kendt for sine hovedtelefoner og bluetooth-højttalere, selvom de, der hælder mest til en lavpris lydoplevelse, helt sikkert også har oplevet deres lydsystem.

En af JBL’s produktserier fokuserer udelukkende på det professionelle marked og på store, prestigefyldte arrangementer. Udover at dominere store dele af biografmarkedet er JBL’s VerTec-system blevet brugt til sportsbegivenheder som Super Bowl World Cup og Grammy Awards.

Når man taler om prestigefyldte arrangementer så afholdes musikbegivenheden JBL Fest for andet år i træk. Ligesom i 2017 foregår JBL Fest i Las Vegas, og repræsent. Følg med på gaffa.se

De musikalske indslag tæller store artister som Ellie Goulding (billedet), Tinie Tempah, Priyanka Chopra, Pitbull og DJ Tigerlilly og til åbningsfesten fejres samarbejdet mellem JBL og The Recording Academy, organisationen bag Grammy Awards. Festens vært og hædersgæst er den legendariske musikproducent og sangskriver Quincy Jones, som deltager i egen høje person. Quincy Jones har selv vundet 27 grammys og været nomineret imponerende 79 gange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA