x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

GAFFAs hiphop-ekspert har atter haft hænderne fulde og giver hermed sit bud på de stærkeste og bedste hiphoptracks lige nu. Skyd ugen i gang med manér og lyt til de spritnye hiphopnumre på playlisten, som kan findes nederst i artiklen. 

Geechi Gotti (Featuring Poppa Chop) - Blue Skies
Verdensklasse omkvæd og mindst lige så fede vers. Produktionen fortjener også at blive nævnt. Jeg tør godt sige, at netop det her beat er noget af det bedste, jeg har hørt i år! 
 
Vee tha Rula - High Demand
Omkvædet på Vee tha Rula's "High Demand" er absolut verdensklasse. For det meste er versene på et track, der har omkvædet som hovedattraktion, ikke de bedste, men det er ikke tilfældet her. Der er skam ikke sparet på noget. 
 
Duckwrth - Soprano
"Soprano" starter blidt ud, men efter Duckwrth får varmet lokalet op, skal jeg love for, at der kommer gang i den! 
 
Quavo - Flip The Switch (Featuring Drake)
Quavo samt Drake, se dét er dømt til at blive et hit! "Flip The Switch" er et af de bedste tracks fra Migos-medlemmets soloalbum, Quavo Huncho. Lækkert beat fra CuBeatz og Wheezy! 
 
Dave & Fredo - Funky Friday
Kæft, det er fedt, det her! Hårdtslående, men alligevel også et poleret track, med mindst lige så hårdtslående flows og rim.
 
Stro - Testing
Nice 2 Meet You, Again er navnet på talentfulde Stros nye ep. Det er mod slutningen af ep'en, hvor det for alvor bliver interessant. Stro slutter det hele af med nummeret "Testing", som er noget af det bedste, jeg nogensinde har hørt fra ham. Virkelig en stil, der passer ham godt! 
 
Mick Jenkins - Understood
Lad os lige nyde den elegante overgang fra versene og ind i omkvædet, her på Mick Jenkins' fantastiske nye single "Understood". Kaytranada er manden bag dette gennemførte beat. Mick Jenkins' album Pieces of a Man udkommer den 26. oktober. 
 
Belly - Immigrant (Featuring Meek Mill & M.I.A.)
Et af højdepunkterne fra Bellys nye album Immigrant er nummeret af samme titel. Meek Mill og M.I.A. løfter virkelig dette track til et niveau, hvor de andre ellers gode numre fra albummet ikke kan følge med. 
 
Future & Juice WRLD - Red Bentley (Featuring Young Thug) 
Splinternyt album fra Future og Juice WRLD! Interessant match. "Red Bentley", hvorpå Young Thug gæster, er en favorit blandt mange. 
 
Mark Steele - Big Dreams II (Featuring Montana)
I de omkring seks måneder, hvor Mark Steele arbejdede på sit nye album, It's Been A Minute, valgte han at bo i sin bil og i bund og grund leve som hjemløs. Han fortalte ingen om det, ikke engang sin familie. Alt dette gjorde han for at udfordre sig selv og fokusere på albummet. I et interview fortæller han også: "It forced me to create music that would stamp a time period in my life everytime I heard it." Det kalder jeg for dedikation! 
 
Phora - Stuck In My Ways (Featuring 6LACK)
Smukt, stemningsfuldt og følsomt stykke musik fra Phora og selveste 6LACK. 
 
Family Bvsiness - Dear Music
Family Bvsiness' navn skal tages helt bogstaveligt. KXNG Crooked og hans brødre Dice, Demetrius, Julius og Kenny, der også udgør gruppen Horseshoe Gang, er nu gået sammen om Family Bvsiness projektet. De introducerer sig selv rimelig godt her på "Dear Music". 
 
Bodega Bamz - Hallways
Bodega Bamz er ude med en ny ep, NC-17. De fire nye numre resulterer ikke i noget storslået mesterværk, men ep'ens bedste track "Hallways" fortjener helt sikkert en plads på playlisten. 
 
MONTI - 8000 Freestyle
Danske MONTI's "8000 Freestyle" er ude på Spotify og diverse andre streamingtjenester! Hvis du ikke har fået set one-take musikvideoen til dette track endnu, så kan den klart anbefales! 

 
Warm Brew - Get It Right
Warm Brew må simpelthen være en af de mest undervurderede rapgrupper fra varme Californien. Deres nye album New Content fortjener virkelig en lytter! 
 
MOLO - Liv$til (Benny Jamz, Gilli & MellemFingaMuzik)
MOLO-drengene er ude med en ny single! "Liv$til" er noget af det bedste, som jeg længe har hørt fra dem!
 
Joyner Lucas - I Love 
Efter at have gæstet Eminems "Lucky You", er Joyner Lucas tilbage med en ny single. "I Love" er første nummer fra hans kommende album, ADHD
 
IDK - Why? 
Endelig er IDK's remix af 50 Cents legendariske track "Wanksta" ude på din foretrukne streamingtjeneste! 
 
Torae & Praise - Die Hard
Der er noget ved det her beat fra Praise, som bare får mig til at vende tilbage til "Die Hard" utallige gange. 
 
Mark Steele - Concrete Pillow
"Concrete Pillow" byder på en lidt anderledes lyd end resten af Mark Steeles nye album. Spændende! 
 
Dave East & Styles P - Its Lit
Dave East og Styles P er det perfekte match. Vildt beat og fede rim. Præcis, hvad man forventer! 
 
Joell Ortiz & Apollo Brown - Reflection
Nu kan jeg altså snart ikke vente længere! Hver eneste single fra Joell Ortiz og Apollo Browns kommende album, Mona Lisa, har været fremragende! Godt, at det snart er den 26. oktober! 
 
Kodak Black - ZEZE (Featuring Travis Scott & Offset)
Selvom D.A. Domans beat, efter min mening, ikke bliver udnyttet til sit fulde potentiale, er ZEZE stadig ikke et dårligt track. Kodak har sig muligvis et hit! 
 
Young Buck - Financial Fits
Hvis du har brug for noget motivation, er Young Bucks "Financial Fits" et godt sted at starte! 
 
Powers Pleasant - Please Forgive (Featuring Denzel Curry, IDK, Zombie Juice & Zillakami)
Produceren Powers Pleasant (det var mange p'er) har en evne til at vælge de perfekte og bedst egnede rappere, der med sikkerhed kan udfolde sig over hans eksplosive beats! Lad os håbe, vi snart får os et album fra ham! 
 
Reks & Short Fyuz - Order in Chaos
Ligesom med produktionen på Torae og Praises "Die Hard" er der også noget fuldkommen fantastisk over det her beat. Gennemført! 
 
Collarossi - Western Bloccs (Featuring AD)
Selvom AD uden tvivl brillerer på "Western Bloccs" følger Collarossi fint med. 
 
Family Bvsiness - Goat Stew
Hvis KXNG Crooked og resten af brødrenes "Dear Music" ikke var nok introduktion, så får du også lige "Goat Stew". Deres nye ep Grand Opening kan klart anbefales! 
 
Eddy I. - Marno
Det bliver aldrig gammelt med ekkoet af folk, der råber med på et omkvæd. "Marno" er ingen undtagelse. 
 
Quavo - Lost (Featuring Kid Cudi)
Helt sikkert et af de bedste numre fra Quavos nye album! Vildt omkvæd, luftigt beat og endelig et nyt og spændende flow fra Quavo! Kid Cudi leverer selvfølgelig varen som altid. 
 
Denzel Curry - R.I.P 2 R.I.P | R.1.P 2 R.1.P 
Desværre er Denzel Currys nye track ikke på Spotify, men heldigvis har han lagt nummeret op på
YouTube. Der er nok for mange copyright problemer, da beatet er fra Playboi Carti's "R.I.P". Playboi Carti er på ingen måde en god rapper, men hans produktionsteam er altid spot-on, og Denzel er som skabt til det her beat. 

 
Hør playlisten på andre streamingtjenester, blandt andet Apple Music:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA