x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Topklassens hiphop-artister hviler ingenlunde på laurbærrene, og det gør GAFFAs hiphop-entusiast heller ikke. Efter en weekend fyldt med nye udgivelser er hiphop-playlisten atter opdateret med de sprødeste nye tracks. Hør sangene nederst.


Meek Mill - Intro

Meek har det med at have nogle vanvittig fede albumintroer, og introen til hans nye album Championships er præcis det samme – vanvittigt fed. Championships er Meek Mills første album siden hans løsladelse fra fængsel, og han virker ekstremt dedikeret og motiveret på alle numrene. Er dette Meeks bedste udgivelse?

J.I.D - Off Da Zoinkys

Storslået track fra mega-talentet J.I.D! Rapperen fra Atlanta er hurtigt blevet en af mine favoritter, og hans seneste udgivelse DiCaprio 2 fastslår blot min fascination af J.I.D endnu mere.

Jay Rock - Shit Real (Featuring Tee Grizzley)

Ny single fra Jay Rock og Tee Grizzley, med formidabel produktion fra SWI$H. De to rappere passer rigtig godt sammen, og "Shit Real" demonstrerer netop det.

Problem - Multiply (Featuring Mozzy & YBN Cordae)

Problem har udgivet singler fra albummet S2 i godt en måned. Endelig er projektet nu ude i sin fulde form, og albummet skuffer bestemt ikke. "Multiply" er et kæmpe højdepunkt, og det er også godt at høre fra YBN Cordae igen.

Domo Genesis - Online

Domo Genesis gør klar til en ny udgivelse, Facade Records, som er tilgængelig den 7. december. Omkvædet her på “Online” passer perfekt til instrumentalen og glider smukt over i de solide vers.

Earl Sweatshirt - Ontheway! (Featuring Standing on?!????)

Der er delte meninger om Earl Sweatshirts nye album Some Rap Songs. Mens nogle er skuffede, er andre overlykkelige. Uanset hvad er "Ontheway!" et godt track. Læs GAFFAs anmeldelse af albummet HER.

Statik Selektah & Termanology - Just Can't Let Go

En ode til hiphoppens gamle skole. Statik Selektah har sans for at skabe nogle sprøde oldschool beats, og Termanology er et perfekt match til den skarpe producer.

JR Writer, Hell Rell & 40 Cal. - Protocol

Ikke så meget hurlumhej her, bare geniale rim og rå energi. Dét bliver aldrig gammelt!

Big K.R.I.T. - Pick Yourself Up

Det er knap nok to uger siden, at K.R.I.T. udgav en ep, med tre hamrende gode tracks. Nu gentager han succesen, og to nye numre er ude. "Pick Yourself Up" er min favorit blandt de to.

Saweetie - Pissed

25-årige Saweetie er ude med en splinterny single, produceret af Cronkite. På “Pissed” oser hun af selvtillid og styrke.

Tory Lanez - TAlk tO Me (Remix) (Featuring Rich The Kid, DJ Stevie J & Lil Wayne)

Remixet af Tory Lanez' "TAlk tO Me", fra hans seneste album, LoVE mE NOw?, huser gæstevers fra Rich The Kid og Lil Wayne. Det gjorde lige tracket ti gange federe!

Peewee Longway - Lets Be Real (Featuring Maxo Kream)

Peewee Longway er mere end blot et sjovt navn. Han har opnået en relativ stor fanskare, og hans nye album State of the Art er blevet godt modtaget. "Lets Be Real" stikker ud fra mængden, mest af alt pga. omkvædet.

Lil Baby - Crush A Lot

Lil Baby har haft sig et yderst succesfuldt år, og han har tilsyneladende ingen planer om at stoppe. Hans nye album Street Gossip skal forsøge at imponere fansene lige så meget som hans tidligere album sammen med Gunna, Drip Harder. “Crush A Lot” er Lil Baby, når han er bedst!

Kodak Black - Calling My Spirit

Kodak har udgivet nogle solide tracks på det seneste og fortsætter den gode stime med “Calling My Spirit”. Albummet Dying to Live er på vej.

Meek Mill - What's Free (Featuring Rick Ross & Jay Z)

Muligvis et af de bedste tracks i år! Meek Mill's nye album, Championships, er fyldt med gode numre, men intet overgår "What's Free". Rick Ross leverer et vers i verdensklasse, og det samme ville næsten være en underdrivelse, hvad angår beskrivelsen af Jay Z's vers. PERFEKTION!

Tech N9ne - F.T.I. 2.0

Tech N9ne’s “Fuck The Industry”, forkortet F.T.I, blev udgivet i 2003. Nu er han langt om længe tilbage med opfølgeren, og den skuffer ikke!

J.I.D - Slick Talk

Det må være vildt at være så sindssygt god til noget. J.I.D er en sand rapmester, og det virker til, at han knap nok behøver at prøve. Manden spytter ord som ingen andre på rapscenen i øjeblikket.

Nikki McKnight & King Kamaal - Black Skin

Fremragende track fra McKnight og Kamaal! De har en rigtig god kemi, og jeg håber virkelig, vi får mere musik fra de to.

Benny The Butcher - Goodnight

Tungt track fra Benny The Butcher! Hvis du er til rå street rap, er dette lige noget for dig.

Gucci Mane - BiPolar (Featuring Quavo)

Det sørme, det snart - tid til Gucci Manes nye album Evil Genius. "BiPolar" er den seneste single fra det upcoming album. Bliver spændende, hvad Gucci ellers byder os på i denne omgang.

Meek Mill - Going Bad (Featuring Drake)

Historisk øjeblik for hiphoppen! Meek Mill og Drake har ikke just altid været perlevenner. Nu har de to rappere fået vendt fjendskab til venskab igen. “Going Bad” har høstet mange overskrifter.

Problem - Thangs (Featuring Wiz Khalifa & Iamsu!)

Veludnyttet sample af Luniz' kæmpehit fra 1995, "I Got 5 On It". Sådan skal en moderne fortolkning skæres!

Rexx Life Raj - Sprinkle Me (Featuring E-40)

Rexx bliver bare bedre og bedre! "Sprinkle Me" er noget af hans absolut bedste musik til dato. Produktionen er en perfekt balance mellem gammelt og nyt, omkvædet er topklasse, og at få legendariske E-40 med på sit track, se det er prikken over i'et!

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA