x

Peter Wangels turnédagbog fra Sydamerika – kapitel 1

Peter Wangels turnédagbog fra Sydamerika – kapitel 1

Peter Wangel, kendt som sanger i den hedengangne duo Wangel og nu solist, er for tiden på turné i Sydamerika og skriver turnédagbog for GAFFA.
 
Argentinsk beatboxing, grønlandsk synth og dansk vokal. Jeg er lige nu en del af en workshop i Buenos Aires, hvor jeg pt. indspiller et svedigt track med duoen Da Bartali Crew fra Grønland og den argentinske beatboxer, Miloo. 
 
Tracket minder lidt om Kavinsky “Nightcall”, bare med en mere dubsteppet tilgang. Ret langt fra det, jeg laver til daglig, men det er vildt sjovt!
 
Efter rejsestress og en veloverstået koncert i Lima har jeg nu fundet mig til rette i Buenos Aires, hvor jeg skal være i en uges tid sammen med de andre musikere. Byen er efter min opfattelse en blanding mellem New York og Rom. Brede lange gader med højhuse og brusende trafik kombineret med de gamle charmerende bygninger. Samtidig flyver der papegøjer rundt. Det er en fantastisk by!
 
På torsdag spiller jeg igen koncert med de andre nordiske bands. Som I måske ved, er Wangel gået i opløsning. Peter Wangel har taget over, og på denne tur spiller jeg mine nye sange. Det er fed mulighed for mig at få “testet” dem foran et helt nyt publikum, som aldrig har hørt om mig før. Mange fortæller mig, at jeg de tænker på Leonard Cohen når de hører min stemme. Fint med mig ;-)
 
Om et par dage flyver hele crewet til Montevideo i Uruguay, og til sidst slutter vi af med en koncert i Sáo Paolo i Brasilien. 
 
Trods alle de fantastiske oplevelser, jeg har fået på turen indtil videre, så savner jeg min familie helt vildt. Det er virkeligt svært at være væk fra min lille søn. Facetime er heldigvis opfundet.

PS: Peter Wangel er del af Días Nórdicos Latin America 2018, med ROSA som nordisk tovholder. På turen medvirker desuden The Hearing (Finland), Birdpeople (Åland), Hulda (Færøerne) og Da Bartali Crew (Grønland).

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA