x

ÅRET DER GIK: De mest læste artikler på gaffa.dk i 2018

ÅRET DER GIK: De mest læste artikler på gaffa.dk i 2018

Hvilke artikler fra gaffa.dk blev årets mest læste?

I anledning af det forestående årsskifte kan du her se hvilke artikler, der fik mest opmærksomhed fra vores læsere i det forgangne år. Her støder vi på alt fra afstemninger og kommentarer, guides, nekrologer til en aprilsnar, der virkelig formåede at komme ud over stepperne. Vi starter med plads nummer 10: 

10) Roskilde Festival: Årets bedste og værste koncerter ifølge GAFFAs anmeldere

Roskilde Festival er Danmarks, ja faktisk Nordeuropas største festival, og trækker derfor også altid en hel del opmærksomhed på gaffa.dk. Den 10. mest læse artikel i år var en sammenfatning af de bedst- og værst-anmeldte koncerter fra den solbeskinnede Roskilde anno 2018. 

9) Alkoholpåvirket reportage: Hjemme hos Magtens Korridorer

I starten af 2018, var vores skribent Simon Yüksel Nielsen og fotograf Morten Rygaard på visit hos Magtens Korridorer. Det kom der en vanvittig reportage ud af, side om side med nogle billeder fra Johan Olsens private hjem, hvor turen endte med spaghetti-spisning og mere alkohol...

8) 11 grunde til, at rapkoncerter ofte bliver aflyst

Cardi B aflyste sin optræden på Roskilde Festival, fordi hun blev gravid og havde termin midt i afviklingen af festivalen, hvor hun var booket til at spille. Derfor tog vores hiphop-connoisseur Peter T. Aagaard teten og skrev denne dybt underholdende oversigt over, hvorfor hiphoppere har tendens til at aflyse. 

7) NEKROLOG: Kim Larsen 1945-2018

Den 30. september 2018 indtræf der praktisk talt landesorg i Danmark, da nationalskjalden Kim Larsen døde. Vores mangeårige skribent Espen Strunk var hurtig på tasterne og skrev denne nekrolog, der blev den syvende mest læste artikel i 2018.

6) Her er årets bedste musikalske aprilsnarre

Generelt er aprilsnarre en gedigen højdespringer på læsertalshitlisten. I denne opsamling over påskejokes i 2018 kan du læse om Medina og Bendters EM-sang "Sne i Rusland", Swedish Housewife Mafia og skattely på SmukFest. 

5) Slipknot-koncert aflyst grundet maskeringsforbud

På femtepladsen finder du GAFFAs egen aprilsnar. Det vakte total forargelse og harme, da vi bragte nyheden om, at Slipknot ikke måtte give koncert i Danmark på grund af det nyligt indførte maskeringsforbud. En helt og aldeles falsk historie med afsæt i virkeligheden.

4) GUIDE: De 10 mest spændende 2018-koncerter, der stadig er billet til

Helt i starten af 2018 lavede vi en guide med de mest lovende koncerter i 2018 - som der stadig var mulighed at få billet til. Fjerdepladsen på denne liste vidner om, at I gerne vil have mere af den slags, så det sørger vi naturligvis for i 2019.

3) Derfor boykotter GAFFA Beyoncé og Jay-Z

The Carters meldte deres ankomst til Danmark i 2018, men i perfektionismen og kontrollens tegn måtte de tilstedeværende medier ikke selv tage fotos af det prominente par på scenen, hvilket resulterede i en boykot fra GAFFAs side. Artiklen forklarer hvorfor. 

2) NEKROLOG: Hiphoppens stemme og sjæl

På andenpladsen finder vi Peter T Aagaards nekrolog over Jeppe “Jay-B” Bisgaard, der døde i juli efter en årelang kamp med cancer. Gennem sit liv agerede han som skribent, konferencier, dj, manager, producer, sangskriver, målmand og meget andet.

1) Læserne har stemt: Dette var sommerens bedste festivalkoncert

Den mest læste artikel i 2018 blev din, jeres, læsernes egen afsteming af årets bedste festivalkoncert i 2018. Med et særdeles overraskende resultat.

LÆS OGSÅ: ÅRET DER GIK: De mest læste nyheder på gaffa.dk i 2018

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA