x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med bangers! Hør alle sangene nedenfor.
 
Curren$y - Plan Of Attack (Featuring Trademark Da Skydiver & Young Roddy)
 
Curren$y skifter gear og har en anelse mere fart på, end han plejer, hvad angår hans flow og rapstil. Han beholder den laidback attitude og vibe, men det er fedt at se ham udfordre sig selv en smule. Selvfølgelig har den hårdtarbejdende rapper snart et nyt album på gaden. 
 
The Underachievers - Stone Cold
 
En af vore tids mest undervurderede hiphopduoer. The Underachievers' nye single, "Stone Cold", er et potent track,med energisk rap og ordentlig lyrik. De beviser gang på gang, at man sagtens kan have spændende tekster, selvom et hårdt moderne trap-beat kører i baggrunden. Det bedste fra begge verdener! 
 
Future - First Off (Featuring Travis Scott)
 
"First Off" er en fanfavorit fra Future's nye album The WIZRD. De to AutoTune-rappere gør sig godt over ATL Jacobs fyldige produktion. 
 
DJ Kay Slay - They Want My Blood (Featuring Lil Wayne & Busta Rhymes)
 
Kay Slay er nok mest kendt som manden bag en masse store mixtapes fra 00'erne. Han har virkelig bidraget med en hel del til hiphoppen. Denne fænomenale nye single er fra hans kommende album Hip Hop Frontline. Sikke et par stjernerappere, han lige har fået med sig her! 
 
8Ball & MJG - Take a Picture
 
Memphis' 8Ball & MJG havde deres debutplade på gaden tilbage i 1993. "Take a Picture" er klassisk oldschool sydstatsrap, når det er allerbedst! 
 
Kesi - X
 
Ja, det er såmænd bare Kesi med endnu et hit. Fuldstændig vanvittigt, hvordan han kan blive ved med at gøre det – respekt!  
 
Take a Daytrip - Stressed (Featuring Octavian)
 
Producerduoen bag blandt andet Sheck Wes' kæmpehit "Mo Bamba" og Juice WRLD's "Legends" er nu ude med en ny single, sammen med Octavian. Det kører sgu for dem! 
 
James Blake - Where's The Catch? (Featuring André 3000)
 
James Blake er en smart musiker. Han har længe arbejdet med hiphopartister, og på hans nye album er Metro Boomin', Travis Scott og ikke mindst André 3000 til stede. Min favorit er uden tvivl nummeret med André - "Where's The Catch?". Albummet Assume Form er i sin helhed noget af det bedste, jeg har hørt indtil videre i år. 
 
 
Malibu Ken (Aesop Rock & Tobacco) - Corn Maze
 
Jeg anbefaler helt klart Aesop Rock & Tobaccos nye album. Tilsammen kalder de sig for Malibu Ken, og det er også navnet på det nye album. De har en virkelig original og spændende lyd. En oplevelse, du ikke vil gå glip af! 
 
Tyga - Floss In The Bank
 
Tygas popularitet så ud til at være stærkt nedadgående, men så kom singlen "Taste", og hans comeback blev sat i værk. Produceren D.A. Doman er en stor grund til Tygas nyfundne succes, og det er den 29-årige rapper uden tvivl også klar over – D.A. Doman er nemlig også produceren bag dette nye nummer, "Floss In The Bank". 
 
Cormega - On Everything
 
Når Cormega rapper, kan man ikke undgå at lytte. Han har en fængende tilstedeværelse, og hans tekster er fremragende. 
 
Noname - Song 31 (Featuring Phoelix)
 
Noname er ude med et nyt nummer. Hendes album, Room 25, fra sidste år, var i den grad et højdepunkt for mig. Hun fortsætter i nogenlunde samme stil, med et jazzet beat og den velkendte afslappede og omhyggelige rapstil. 
 
DJ.Fresh & The Grouch - There Is No Straw (Featuring Mystic)
 
DJ.Fresh' The Tonite Show serie er tilbage, denne gang med legendariske The Grouch. DJ.Fresh' udvalg af trommer og synth-toner er altid perfekte! En masse små musikalske detaljer. 
 
21 Savage - 4L (Featuring Young Nudy)
 
Jeg har grebet mig selv i at vende tilbage til dette track rigtig mange gange på det seneste, og det er nok allermest omkvædet, der er skyld i det. Beatet er også et af de attraktive slagpunkter. 
 
 
Jamaika - Picasso (Featuring Branco)
 
Debutalbummet Nordsiden er ude og byder på en masse rigtig gode numre fra den unge vejlenser. En hel del fortællinger fra gaden, udført og beskrevet på fornemmeste vis. "Picasso" er min favorit lige i øjeblikket. 
 
 
Payroll Giovanni - Come To an Understanding With Your Mate
 
Man kan altid regne med Payroll Giovanni. Han laver rigtig sjældent et dårligt track, og han har virkelig fundet sin rette lyd. 
 
K Camp - Switch
 
Først og fremmest – shit et lækkert beat! K Camp udnytter i den grad produktionens fulde potentiale og beviser endnu en gang, at han fortjener meget mere opmærksomhed.
 
FifthGod - Transgression (Featuring Ab-Soul, Da$h & Radamiz)
 
Vi skal helt ned i undergrundshiphoppens mørkeste kroge, hvor Ab-Soul hjælper til med at lyse den spirende rapper og producer FifthGod op. Jeg ved ikke helt, hvordan populære Ab-Soul fra Top Dawg Entertainment er havnet her, men det er han såmænd, og det er endda med sit første vers i rigtig lang tid, hvor han rent faktisk rapper og ikke synger. Et tungt og dystert beat, hvor alle parter trives rigtig godt. FifthGod er bestemt værd at holde øje med – "Transgression" er fra hans debutalbum, The Fifth Tape
 
Blockhead - Slippery Slope (Featuring Billy Woods, Open Mike Eagle & Breezly Brewin)
 
Den 42-årige producer Blockhead har netop udgivet sit nye album Free Sweatpants. En god blanding af instrumentale tracks samt tracks med veludvalgte rappere. "Slippery Slope" har hele tre forskellige stemmebånd over den lækre produktion. Det' sgu bare et godt hiphop-nummer! 
 
Hør hiphop-playlisten her:
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA