x

Spot på Spot Festival: Choir Of Young Believers

Spot på Spot Festival: Choir Of Young Believers

Danske Choir Of Young Believers – alias sangeren og sangskrivren Jannis Makrigiannis med gæster – der sidste år debuterede med ep’en ”Burn The Flag”, har i de seneste måneder været i gang med at indspille deres debutalbum. Et album, der efter ep'en at dømme byder på en blanding af folk, pop og mere mindre alternativ rock med skrøbelig vokal og meget stærk sangskrivning.

Bandet startede 2008, som de sluttede 2007; med en hel del anerkendelse og opmærksomhed.

Således var Choir Of Young Believers på GAFFAs januarliste over 12 danske navne, der ifølge GAFFA bliver store i 2008.

Singlen ”Sharpen Your Knife” sluttede på førstepladsen på P3's alternative hitliste Det Elektriske Barometers top 30-liste over årets mest populære sange. Bandet var også at finde på samme listes 14. plads med sangen ”Why Must It Always Be This Way?”, som stammer fra COYB's anden udgivelse i 2007, vinylprojektet "Choir vs. Evil".

Tirsdag d. 8. januar viste DR2 en tema-tirsdag med fokus på de kulturelle højdepunkter, man kan se frem til i 2008. I den forbindelse var bandets kommende debutalbum udvalgt, og Choir Of Young Believers spillede derfor titelnummeret fra ep’en i skøn forening med Danmarks Radios Pigekor.

Herudover var Choir of Young Believers nomineret
til prisen "P3 Talentet" til prisuddelingsshowet P3 Guld den 11. januar og "Årets Håb" ved uddelingen af årets Steppeulv-priser den 1. februar. Og gruppen løb såmænd med begge priser.

Choir Of Young Believers' debutalbum ventes udsendt på den anden side af sommeren.

Choir Of Young Believers kan også opleves på Musikcaféen i Århus 16. maj og på Rust i København 23. maj

Choir Of Young Believers på MySpace

Spot 2008's hjemmeside

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA