x

Spot på Spot Festival: Le Fiasko

Spot på Spot Festival: Le Fiasko

Lyttere af Det Elektriske Baromenter vil være bekendt med gruppen Le Fiasko, der i skrivende stund ligger på listen med singlen "Ships Go Down".

Le Fiasko, der bestemt ikke lever op til sit navn, spiller grænsesøgende post-rock/pop/folk. Gruppen balancerer mellem pop og avantgarde i en energisk musik, der veksler mellem støjrock, larmende instrumentalpassager og rolige
eftertænksomme singer-songwriter-orienterede melodier. Det otte m/k store band har medlemmer fra Under Byen, Sort Stue,
Choir Of Young Believers, Sidste Ambulance og mange flere, og lydbilledet byder både på strygere, blæsere, banjo og meget andet godt.

Le Fiasko har netop skrevet pladekontrakt med Speed Of Sound, der for nylig udsendte debutalbummet med The William Blakes.

Om den nye aftale siger pladeselskabet:

"Vi er lykkelige i Speed Of Sound over at have indgået en udgivelsesaftale med Le Fiasko. Bandet er et af de allermest spændende i Danmark lige nu. De har en fantastisk dynamisk lyd, en frygtløs holdning til den musik, de laver, og nogle melodier, vi er blevet helt forelskede i".

Bandet skal nu færdiggøre deres debutplade, der skal udsendes til efteråret. Men inden da er der mulighed for at opleve gruppen på både Spot og Roskilde Festival, og inden da spiller de 22. maj på Din Nye Ven i København.

 

 

Le Fiasko på MySpace

Spot 2008's hjemmeside

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA