x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers! Hør alle sangene nedenfor.


2 Chainz - Forgiven (Featuring Marsha Ambrosius) 

2 Chainz (billedet) har muligvis lige overhalet Curren$y og Wiz Khalifas 2009, hvad angår årets foreløbige bedste hiphopalbum. Hans femte studiealbum Rap Or Go To The League indeholder ikke et eneste dårligt track. Udgivelsen indeholder dog en masse fede features, blandt andet Kendrick Lamar, Travis Scott og Chance the Rapper møder op. Introen “Forgiven”, er også en perfekt intro til denne uges playliste! Jeg kan helt klart anbefale at lytte til 2 Chainz’ nye album i sin fulde form. 

Lil Skies - Highs and Lows

Lil Skies er mere end blot endnu en SoundCloud-rapper. Det beviser han på “Highs and Lows”, der er fra hans nye album Shelby. Ja, hans lyd er ikke den mest originale, og nogle af hans sange lyder alt for middelmådige, men sommetider rammer han plet, præcis som i dette tilfælde. 

Aaron May - Let Go

Lækre vibes fra 17-årige Aaron May fra Texas. Kæmpetalentet har netop udgivet albummet Chase, som består af 11 fremragende numre. “Let Go” er helt klart min favorit fra udgivelsen og et af de numre, jeg har lyttet til allermest lige i øjeblikket. 

SAINt JHN - Trap (Featuring Lil Baby)

SAINt JHN er en virkelig interessant artist. Han har nogle vanvittige omkvæd og en anderledes tilgang til hiphop. Det bliver spændende at følge ham i fremtiden.

T-Pain - Goat Talk (Featuring Lil Wayne)

Autotune-legenden T-Pain, og ikke mindst legenden Lil Wayne, er gået sammen om et kæmpe højdepunkt fra T-Pain’s nye album 1UP. Fuck, det er fedt det her! Jeg bliver aldrig træt af Lil Wayne!

Tierra Whack - Clones 

En artist, der er mindst lige så interessant som førnævnte SAINt JHN, er Tierra Whack. Sidste år udgav hun det fantastiske album Whack World, hvor hvert eneste velproducerede nummer varede præcis ét minut. “Clones” har en mere standard-længde på tre minutter, men ellers er der ikke ret meget andet, som er standard eller efter bogen. 

King Kamaal - All That We Got

Han kan både rappe og producere, og han spytter det ene fænomenale track ud efter det andet, som blev de lavet på samlebånd. I modsætning til samlebåndets industrielle ensartethed er hvert eneste King Kamaal-track unik og lavet med kærlighed.

Smif-N-Wessun - DreamLand (Featuring Raekwon & Heather Victoria)

The Soul Council og 9th Wonder står for produktionen på “DreamLand” fra Smif-N-Wessuns seneste album The All. Raekwon gæster tracket, og som forventet resulterer det i et kvalitetsbevidst vers. 

Maxo - In My Penny’s

L.A. er fuld af nye talentfulde rappere, og Maxo har formået at få manges opmærksomhed. Hans musik har en masse oldschool vibes, som han mestrer perfekt. Han minder mig en smule om Earl Sweatshirt mod den sidste halvdel af “In My Penny’s”, hvor beatet skifter karakter. 

David Bars & Showbiz - How I Got Em

“How I Got Em” bygges op til at blive et storslået nummer takket være Showbiz’ formidable produktion. David Bars’ fortællinger harmonerer perfekt med det musikalske maleri. 

Gorilla Zoe - Built Like Me

Det nye album, I Am Atlanta 4ever, er udelukkende produceret af Zaytoven. Hans produktionsstil passer rigtig godt til 36-årige Gorilla Zoe. Albummet er fjerde og sidste album i I Am Atlanta-serien, som startede i 2012. “Built Like Me” byder på et klassisk Zaytoven-beat, parret med et ørehængende omkvæd og solide vers. 

G-Eazy - West Coast (Featuring Blueface)

G-Eazy har fået den virale sensation Blueface med på sin nye single “West Coast”. G-Eazy leverer en respektabel perfomance (med nogle forunderlige ad-libs?), og Blueface bringer som sædvanlig sit uortodokse flow i fokus. 

Dizzy Wright - Champagne Service

Jeg glæder mig rigtig meget til Dizzy Wrights kommende album Nobody Cares, Work Harder. Indtil albummet udgives i sin helhed den 15. marts, har Dizzy udgivet singlen “Champagne Service”, der tilføjer yderligere til mine høje forventninger.

Mark Battles - Twenty Nineteen

Battles er en af Indianapolis’ største hiphopstjerner, og den titel fortjener han i den grad at beholde, i forbindelse med udgivelsen af Fortunate2. Det første nummer på albummet er “Twenty Nineteen”, som også er blevet min yndling. Han prikker også en smule til Tory Lanez på tracket.

2 Chainz - Whip (Featuring Travis Scott)

2 Chainz og Travis Scott er et perfekt match. Det har de før bevist på “4 AM”, og nu gør de det endnu en gang. WondaGurl står bag beatet, som er et mindst lige så perfekt match til de to rappere. Jeg er især vild med, hvordan 2 Chainz bringer et nyt flow på banen på vers nummer to. Han får virkelig eksperimenteret en del med forskellige flows på sit nye album. 

Audio Push - Keep Up (Featuring Nick Grant) 

Ikke mange rappere er i stand til at følge med, når hårdtarbejdende Audio Push først er i gang. De er ekstremt produktive og udgiver et hav af ny musik hvert eneste år. 

Clear Soul Forces - Say (What)

Lyrisk og teknisk overlegenhed fra de fire gutter bag Clear Soul Forces. Det er simpelthen en fryd for ørerne, og yderst fascinerende at opleve denne form for talent.

Masta Ace, Marco Polo & DJ Premier - E.A.T. (Featuring Evidence)

God gammeldags hiphop, ikke så meget pjat. Man ved, at det bliver godt når DJ Premier starter ud med at scratche! Sidste år udgav Masta Ace og Marco Polo kollaborationen A Breukelen Story.

Little Simz - Pressure (Featuring Little Dragon)

Britiske Little Simz (billedet) er ude med sit længeventede album GREY Area. Blandt de ti nøje udvalgte numre finder man “Pressure”. Fælles for alle de ti serverer Little Simz lytteren med fremragende lyrik og karisma.

Hopsin - The Old Us

Intenst og medrivende nummer fra en yderst entusiastisk Hopsin med noget på hjerte. 

Hør alle sangene på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA