x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers! Hør alle sangene nedenfor.

Comethazine - Walk (Remix) (Featuring A$AP Rocky)

A$AP Rocky hopper på remixet af den 20-årige Comethazines track, “Walk”, som blev udgivet sidste år. Rocky starter playlisten (og tracket) ud med en fremragende performance. 

Tierra Whack - Unemployed

Tierra Whack bliver bare ved med at imponere! Hun er en af hiphoppens største talenter, og hun har på det seneste udgivet nye numre på ugentlig basis. 

Logic - Confessions of a Dangerous Mind

Ny single fra Logics kommende album under samme navn. Hiphop-fans har været meget splittede, hvad angår Logic. Siden hans superstjernestatus mener mange, at han ikke længere er den samme og er blevet for kommerciel. Hvis vi tager udgangspunkt i denne fremragende single, lader det til, at Logic er klar til at modbevise alle dem, der tvivler på, at han ikke længere har den. 

Dizzy Wright - Self Love Is Powerful (Featuring Mozzy)

Virkelig gennemført track. Produktionen er fuldkommen fænomenal! Dizzy Wright og Mozzy er et stensikkert match. 

Yhung T.O. - The Wave 

Min favorit fra Yhung T.O.’s nye udgivelse On My Momma 2. SOB X RBE-rapperen rammer beatet med et sindssygt flow og griber ens opmærksomhed øjeblikkeligt. 

Nav - To My Grave

Jeg er ikke nogen stor fan af NAV, men han leverer sgu på “To My Grave”, som er introtracket fra hans nye album, Bad Habits. Det går så også kun ned af bakke for albummet efter dette track, må man sige, men det skal bestemt ikke holde dig fra at give dette track en chance! 

Rich The Kid - Two Cups (Featuring Offset & Big Sean)

En af hiphoppens hotteste navne er uden tvivl Rich The Kid. Han har netop udgivet The World Is Yours 2, hvorpå dette fede track befinder sig. Big Sean viser lige, hvordan det skal gøres! 

Burna Boy & DJDS - Innocent Man

Producerduoen DJDS samt Burna Boy er gået sammen om en ny ep, Steel & Copper. Fleksibelt flow fra Burna Boy, der skaber et energisk track, som selvfølgelig også hjælpes på vej af det velproducerede beat. 

Flume - How To Build A Relationship (Featuring JPEGMAFIA)

En af de mest kreative producere, Flume, har fået JPEGMAFIA med på dette track fra sin nye udgivelse, Hi This Is Flume. Hvis du vil have en musikoplevelse ud over det sædvanlige, anbefaler jeg helt klart, at du giver hele udgivelsen en chance. “How To Build A Relationship” er en af mine absolutte favoritter denne uge.

JAG - Gangsta Gangsta (Featuring KXNG Crooked & Bad Lucc)

Titlen beskriver egentlig rimelig godt, hvad du kan forvente. Gangsta rap, når det er allerbedst! Kløgtig lyrik og energisk tilstedeværelse.

Chief Keef & Zaytoven - 3rd Person

Tungt og døsigt track fra Chief Keef og produceren Zaytoven – og det mener jeg på den bedst mulige måde. 

Neek Bucks - Energy (Featuring Lil Durk)

Hold godt øje med Neek Bucks i fremtiden. Han skal nok blive stor! Det er dog Lil Durk, der stjæler scenen her! Virkelig et fedt og slagkraftigt vers fra hans side.

NODE - Diana

NODEs nye single er fløjet direkte ind på de danske hitlister, og det er med god grund. Nicki Pooyandehs produktion sidder lige i skabet. 

KXNG Crooked - Glock Away

Crooked flipper 2Pacs legendariske “Ambitionz Az A Ridah”-beat og gør det til sit eget på fornemmeste vis. Virkelig fedt! 

Yelawolf - Catfish Billy 2

“Catfish Billy” er en af Yelawolfs mest essentielle tracks, så der var stor hype og skyhøje forventninger omkring udgivelsen af “Catfish Billy 2”. Der var i den grad meget at leve op til, og jeg synes sgu, at Yela har udgivet en værdig opfølger. 

Rico Recklezz - Tommy

Råt track fra Chicagos egen Rico Recklezz. Rico går virkelig hårdt til YL on Dem 808's potente beat! Sikke en energi! 

42 Dugg - Not Us (Featuring Lil Baby & Peewee Longway) 

Et højdepunkt fra Detroit-rapperens nye album Young And Turnt. Et klassisk moderne Detroit-beat parret med rå gaderap.

JAG - West Adams Flows

Ligesom “Gangsta Gangsta” fra tidligere er dette track også fra 2. del af JAG’s Loren Miller-udgivelse. Igen viser han sit kæmpe talent! 

Pivot Gang - Studio Ground Rules

Så er reglerne vist lagt for, hvad du kan tillade dig i studiet, hvis du pludselig finder dig selv sammen med gutterne fra Pivot Gang. Saba og resten af gutterne bliver ved med at udgive fremragende musik.

Dizzy Wright - I Made Sure (Featuring Berner & Curren$y)

Virkelig fed sammensætning af rappere! De leverer alle tre på højeste niveau – det bliver ikke meget bedre end det her! 

Hør playlisten her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA