x

Spot på Spot Festival: The Bronson Brothers

Spot på Spot Festival: The Bronson Brothers

The Bronson Brothers er en silkeborgensisk gruppe, der elegant blander rock, psykedelika, americana og meget mere med inspiration fra navne som blandt andre Love, The Doors og Serge Gainsbourg.

The Bronson Brothers blander elegant indtrykkene fra deres forskelligartede inspirationskilder, er et stærkt liveband og skriver fortrinlige sange – eksempelvis ”The Tide” med franske Soko på gæstevokal. Om SoKo også er med til at fremføre sangen live i Århus, melder historien endnu ikke noget om, men da hun i forvejen skal give koncert på Spot, er det da en oplagt mulighed.

The Bronson Brothers har endnu ingen pladekontrakt, men lur os, om ikke de kommer med et album i løbet af 2008. GAFFA tror i hvert fald, at de bliver store – og det gør batterigiganten Duracell også. The Bronson Brothers var i hvert fald sidste efterår med i opløbet om at vinde Duracells store Ramp Music-legat på hele en million kroner til promovering i konkurrence med Troels Boberg og Lily Electric. Det var dog sidstnævnte, der stak af med den store pris, men The Bronson Brothers ligesom Troels Boberg fik en pæn andenpris på 25.000 kroner.

The Bronson Brothers på MySpace

Spot 2008's hjemmeside

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA