x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers, flere i anledning af sidste uges "Weed Day". Hør alle sangene nedenfor – så er ugen reddet!
 
 
Wiz Khalifa - Taylor

Selvfølgelig udgav Wiz Khalifa ny musik på 4/20. “Taylor” er uden tvivl min favorit fra Fly Times Vol. 1: The Good Fly Young, ikke mindst på grund af Cardos produktion, som passer perfekt til Wiz.

ScHoolboy Q - CrasH
 
Så er det meget snart blevet tid til Q’s nye album! På fredag er ventetiden ovre. Dette er sidste single før udgivelsen af albummet, og “CrasH” er i den grad med til at holde al opmærksomhed på det kommende album.

Hit-Boy & SOB X RBE - Ran Off Wit It

Efter en masse rygter om, at SOB X RBE ville blive opløst, begraver de nu al tvivlen. Sammen med den Grammy-vindende producer Hit-Boy, har de netop udgivet Family Not A Group. Det glæder mig virkelig, at de alle holder sammen. “Ran Off Wit It” er SOB X RBE, når de er bedst!

Tee Grizzley - God’s Warrior

Tee Grizzley er sommetider blevet kritiseret for, at hans musik lyder for ensartet, men den kritik kan i hvert fald ikke pålægges “God’s Warrior”, hvad produktionen angår. Jeg synes, at det er en fremragende single, der lyder som forventet fra Tee Grizzley, men stadig frisk og anderledes – en god balance.

DJ Paul - Real Money (Featuring Beanie Sigel)

Mørkt og hårdtslående track fra Three 6 Mafias DJ Paul samt Beanie Sigel. Så skal der skrues ordentlig op!

Injury Reserve - Koruna & Lime

Et utraditionelt hiphopnummer, der alligevel falder godt til hos netop Injury Reserve. Virkelig spændende! Trioen har også annonceret deres debutalbum, som bliver udgivet den 17. maj. Dette er deres tredje single fra den kommende udgivelse.

SoloSam - Can’t Take It

“Can’t Take It” er et ud af to nye tracks fra en af Chicagos seneste talenter, SoloSam. Han bliver bare bedre og bedre, og er helt sikkert en, der skal holdes godt øje med.

Pivot Gang - Carnival (Featuring Benjamin Earl Turner & Sylvan LaCue)

SoloSam er ikke den eneste fra Chicago med ny musik på gaden. Pivot Gang, bestående af blandt andet Saba og Joseph Chilliams, samt en masse andre talentfulde producere og rappere fra Chicago har netop udgivet deres debutalbum You Can’t Sit With Us. Et album med en masse diversitet og kvalitet. “Carnival” er et af mange højdepunkter.

ThankGod4Cody - PTSD

Et nummer med en kort levetid, men med interessant og anderledes indhold. “PTSD” er fra producerens første soloalbum, hvorpå han også rapper og synger. ThankGod4Cody er manden bag blandt andet SZAs “Love Galore” og “The Weekend”.

Sivas - Capitan

Endnu en solid single fra Sivas. “Capitan” er opfølgeren til sidste uges “4Livet”, og albummet Contra lader til at være lige på trapperne.

Octavian - Lit (Featuring A$AP Ferg)

A$AP Ferg bidrager med et vers på Octavians seneste single "Lit”, som er produceret af Rex Kudo og London on da Track. Den 23-årige rapper vandt tidligere i år BBCs “Sound of 2019”.
 
24hrs - Back Out (Featuring Ty Dolla $ign & Dom Kennedy)

Dette lyder skam som et rigtigt sommerhit! Jeg er ikke stor fan af 24hrs, men her rammer han hovedet på sømmet. Meget af fortjenesten skal selvfølgelig også gå til Ty Dolla $ign og Dom Kennedy.  

French Montana - Slide (Featuring Blueface & Lil Tjay)

Endnu et nummer med hitpotentiale. Læg mærke til den finurlige og rimelig uventede brug af Snoop Doggs “Serial Killa” fra 1993 under French Montanas bro.

Sosamann - Dior

Tidligt i år udgav han Sauce Eskobar 2, og sidste år var han med på Lil Waynes Tha Carter V. Nu er Sosamann klar med en ny smooth og luftig single.

Jim Jones - 4/20 (Featuring Wiz Khalifa & Curren$y)

Ligesom så mange andre bidrog Jim Jones også med ny musik på sangtitlens dato. Selvfølgelig inviterede han Wiz Khalifa og Curren$y til også at smide et par vers over den lækre instrumental.

Haviah Mighty - Blame

Seneste single fra Haviah Mighty, som har udgivet en masse musik op til sit kommende album 13th Floor. “Blame” fremviser hendes tekniske kunnen over et energisk beat.

Tech N9ne - Like I Ain’t

En af mine favoritter fra Tech N9nes længeventede nye album N9na. Den teknisk stærke rapper formår altid at imponere mig.

Waka Flocka Flame - Season (Featuring Prince Ink)

Energisk nummer fra Waka Flocka Flames nye mixtape Salute Me or Shoot Me 6. Første udgave af hans Salute Me or Shoot Me-serie blev udgivet i 2009 og er blevet en vigtig del af hans historie.

Erick Sermon - Cabinet

Erick Sermons nye album Vernia er indbegrebet af en tidløs udgivelse. Den legendariske producer og rapper har udgivet et album, der aldrig vil gå af mode. “Cabinet” har et smart koncept.
 
Hør playlisten på Spotify:
 
 
Hør playlisten på andre streamingtjenester, blandt andet Apple Music:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA