x

Limelight lancerer et premium-medlemskab til danske upcoming artister

Limelight lancerer et premium-medlemskab til danske upcoming artister

Musikstreaming-platformen Limelight Music har siden lanceringen i sommeren 2018 skabt fokus på det danske vækstlag. Limelight, der har rundet en halv million afspilninger, introducerer nu et premium-medlemskab ved navn Artist+, som vil hjælpe danske upcoming artister i deres vej mod gennembruddet.

Limelight Music er en ny app, hvor upcoming artister og lyttere kan finde hinanden. Her er det lytternes demokratiske bedømmelse af musikken, der afgører, hvem der hitter på platformen. Appen gør det nemt at gå på opdagelse efter spændende ny musik. En intelligent algoritme lærer intuitivt din musiksmag, og på den måde kan appen anbefale dig musik tilpasset din personlig smag. En helt ny feature gør det nu også muligt at finde koncerter via appen. Limelight er gratis og uden reklamer, og kan hentes til iOS eller Android.Limelights 22.000 lyttere har siden lanceringen i sommeren 2018 lyttet mere end en halv million gange på platformen, hvor 1.500 artister har uploadet 5.500 sange.

Musiktjenesten lancerer nu Artist+, som er et månedligt abonnement til artisterne på platformen. Artist+ medlemskabet giver adgang til en række fordele og specielle features. Medlemskabet, der kan erhverves ned til 155 kr. pr. måned, giver blandt andet mulighed for at promovere koncerter direkte i appen til ens kernepublikum – opdagelseslystne lyttere med interesse for upcoming musik.

Derudover giver medlemskabet adgang til Artist Dashboardet. Her får man et fuldt data overblik over hvem der lytter, hvor de befinder sig i landet, køn og alder, samt hvordan lytterne liker og disliker ens sange.

Udover at være en musiktjeneste til opdagelse af ny musik for lyttere har Limelight også skabt scouting-værktøjet Limelight Analytics, til pladeselskaber, bookingbureauer, spillesteder og festivaler. Her scouter A&Rs og bookere efter talent blandt Limelights artister. Som Artist+ medlem bliver man fremhævet på scouting-værktøjet, og dermed øger man ens chancer for at blive spottet. Derudover får man også besked via mail, når en scout udviser interesse for en ved at besøge ens artist-profil. Således vil man kunne få indsigt i hvilke musikselskaber, som holder øje med en.

Med et Artist+ medlemskab får man også 20% rabat på anerkendte øvelokaler og lydstudier i hele landet. Samarbejdspartnere såsom Tapetown Studio i Aarhus og Apparat Studio i København har sænket deres priser markant, således at Artist+ medlemmer kan få adgang til lydstudie-faciliteter i topklasse – men med priser i bund. Der vil ligeledes være faste 20% rabatter på vinyl-produktioner samt mix og mastering hos erfarne lydteknikere.

Læs mere om alle fordelene ved at være Artist+ medlem her!

Det vil fortsat være fuldstændig gratis at uploade ens musik til Limelight-platformen, og alle KODA-registrerede medlemmer vil også stadig få betaling for deres streams på tjenesten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA