x

Spot på Spot Festival: Said The Shark

Spot på Spot Festival: Said The Shark

Said The Shark udgav debut-albummet ”Always Prattling On About Wolves” i 2006 til stor begejstring for anmeldere i diverse medier, og her i GAFFA fik de da blandt andet også følgende ord med på vejen:

”Og i stedet for at have følelserne hængende uden på den Cat Power’ske stemme, underspiller og tilbageholder hun (sangerinden Maya Saxell, red.) lig arrangementerne de store udbrud, hvilket i det lange løb er særdeles stimulerende for ørene, der lytter. (...) På "Always Prattling On About Wolves" forvandles tysthed simpelthen langsomt til en art melankolsk magi, der står usandsynligt godt til den tøvende danske vinter.”

I marts udgav Said The Shark så opfølgeren til debuten. Den nye plade har fået titlen ”Silly Killings” og har også fået ganske fine anmeldelser.

Modsat den første plade, der blev lavet af kun to medlemmer af Said The Shark (canadiske Maya Saxell på sang og danske Kim Oxlund på guitar med mere), er gruppen på "Silly Killings" en kvintet bestående af Saxell, Oxlund samt Rasmus Kabelka (bas), Mikkel Langlo Gelting (percussion) og Hans Kjelstrup (percussion, guitar med mere).

Albummet indeholder blandt andet en duet med den svenske singer-songwriter Christian Kjellvander, og "Silly Killings" bevæger sig fra det helt blide og tyste til det hamrende støjende.

Bandet lover ligeledes, at deres liveshow har udviklet sig til en meget dynamisk begivenhed med de fem medlemmer, der bestyrer guitarer, orkesterklokker, unik percussion, legetøjsklaverer og en kæmpe metalring.

Said The Shark på MySpace

Spot 2008's hjemmeside

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA