x

Spot på Spot Festival: Didium & The Black Bonnie Picture

Spot på Spot Festival: Didium & The Black Bonnie Picture

Didium & The Black Bonnie Picture spiller storladen, britisk inspireret rock, der nok skal fylde hele scenen og rummet ud. ”Sangene har et tydeligt center i Didiums vokal og guitar, men det syv mand store band gemmer mange lag imellem strygere, klaverer og korstemmer. Sangskrivningen er overbevisende, og det hele skriger af ambitioner”, skrev GAFFAs demo-anmelder Hansen, da gruppen i februar blev månedens demo.

Da gruppen i den forbindelse gav koncert i Lades Kælder i København, skrev Hansen følgende – og uddelte igen fem stjerner:

"Ingen af musikerne stak ud som hverken specielt gode eller dårlige. til gengæld var der en tydelig band-fornemmelse af, at de ville det samme, og nød det. Da de stoppede, var der intet, der tydede på, at de egentlig var færdige. De kunne have blevet ved og ved, og havde formentlig også materialet til det. En lang række sange, der gav den dér udefinerbare følelse af at være i rigtig godt selskab. Der var numre, der stak ud, men generelt er det klart mere album-musik, der skal have tid til at folde sig ud over en hel aften."

I april vandt Didium & The Black Bonnie Picture så MyMusic.dk-legatet efter en afstemning på MyMusic.dk, og det er netop denne sejr, der har sendt Didium & The Black Bonnie Picture til Spot. Prisen rummede i det hele taget mange gode ting for et fremadstormende band:

* En check på 15.000 kr.
* For 100.000 kroners annoncering på MyMusic.dk
* En plads i programmet til MyMusic.dks forårsfest på Rust
* En direkte finaleplads til Starfighters-konkurrencen på Danmarks Smukkeste Festival
* Et bandcoaching-forløb i BandAkademiet
* Fotosession hos GAFFAs forsidefotograf Rasmus Weng Karlsen
* Fem dages studietid i TænkeBoksen
* En plads i programmet til Vesterbro Festival 2008
* En plads i programmet til Spot Festival 2008.

Bandet får altså både mulighed for at give en række koncerter til profilerede arrangementer samt hjælp til indspilninger og markedsføring.

Didium & The Black Bonnie Picture på MySpace

Spot 2008's hjemmeside

Køb billetter på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA