x

Spot-interview: Electrojuice fyrede op for festen

Spot-interview: Electrojuice fyrede op for festen

De to drenge Mads Lund Kolding og Jakob Torp Littauer på 15 og 14 fyrede for alvor op under festen, da de fredag klokken 17.00 spillede for et tætpakket Filuren. De to folkeskoleelever danner sammen det fremadstormende projekt Elektrojuice. Duoen har allerede fået københavnerne til at danse til deres svedige rytmer i noget tid, og i dag var turen så kommet til Århus og Spot Festival.

- Det var vildt med så mange mennesker, det havde vi godt nok ikke regnet med, fortæller Mads Lund Kolding, da Spot Live fanger drengene efter deres koncert. Filuren har plads til 250 gæster, og gennem det meste af koncerten var der kø for at blive lukket ind.

- Det var et meget vigtigt job for os, da vi gerne vil have så mange som muligt til at se os, fortæller Mads Lund Kolding, der er alderspræsident i bandet, og Jakob Torp Littauer tilføjer:

- Vi vil jo gerne have skabt noget hype omkring vores musik, og så håber vi da, at anmelderne og branchefolkene får øjnene op for os, når vi spiller på Spot.

I løbet af koncerten fik de to knægte drukket en farlig masse sodavand, nærmest demonstrativt, og det er der faktisk en simpel forklaring på.

- Vi gør det for at gøre lidt nar af spillestederne, forklarer Mads Lund Kolding og fortsætter:
- De vil jo ikke servere øl for os, og det synes vi er lidt sjovt.
- Ja, og det er jo også for at lave grin med, at vi er så unge, tilføjer Jakob Torp Littauer, og griner.

Det er ikke sidste gang, vi har hørt noget til Elektrojuice. De udgiver nemlig en ep til næste år, og samtidig arbejder de ihærdigt på at få skrevet under på deres første pladekontrakt

Spot Festivals hjemmeside

Electrojuice på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA