x

Spot-interview: Stjernestøvet breder sig for Tiny Jets

Spot-interview: Stjernestøvet breder sig for Tiny Jets

Som del af Spots fokus på talentudvikling spillede Tiny Jets i Kunstbygningen i eftermiddags. Den 22. maj blev Aftryk-festivalen afholdt på Østhimmerlands Ungdomsskole, hvilket er en festival for og af unge mennesker fra efterskoler fra hele landet, samt ungdomsskoler fra Rebild Kommune. Et særligt talentfuldt band blev på festivalen udvalgt til at spille på årets Spot Festival – nemlig Tiny Jets.

Tiny Jets består af Andreas (15), Theis (15) og Rasmus (14), og med sig havde de live-musikerne Kasper (15) og Frederik (14). Vi talte med knejterne inden koncerten. De unge musikere, hvis sange er blevet til i en kælder i Skørping, fortalte om deres overraskelse, da de fik nyheden om, at det netop var dem, som var blevet udvalgt blandt de 37 bands, der spillede på Aftryk-festival.

Andreas’ første reaktion på nyheden var: ”Det må være en fejl!”, for ingen i bandet havde ”sat næsen op efter”, at de skulle blive de heldige, der skulle spille på Spot. Deres jubel ved at skulle spille på Spot var dog ikke til at tage fejl af. Koncerten betragter de som ”en fed mulighed” for dem, og som Kasper udtrykte det: ”En optur for bandet!”

Konceptet med det unge talentfulde band fra efterskole-konkurrencen er da også helt i Spots ånd. Og tager man publikums begejstring i betragtning - foruden de fire stjerner i GAFFAs anmeldelse - kan det kun siges, at samarbejdet mellem Aftryk og Spot har været en succes.

Spot Festivals hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA