x

Landets bedst klædte musikere anno 2019

Landets bedst klædte musikere anno 2019

Danske musikere har mange talenter. De er dygtige sangere, forstår at fyre den af på en scene og kan derforuden prale med at være yderst velklædte. Dette gælder selvfølgelig ikke for alle musikere, hvorfor det vil være interessant at kigge nærmere på, hvilke danske musikere der er de bedst klædte anno 2019.

 

Hvem af landets musikere har bedst styr på garderoben? Dyk ned i artiklen og find svaret.

Disse musikere dominerer modebilledet

 

Der vil, og har altid været, delte holdninger om, hvem der går bedst klædt. Det er ikke desto mindre muligt at pege en håndfuld musikere ud, som tit og ofte bliver rost for at rocke et flot, anderledes eller vovet outfit. I 2019 er det især værd at holde øje med følgende personer:

 

  • Hans Philip (Ukendt Kunstner)
  • Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen (MØ)
  • Thor Farlov og Anthon Edwards (Citybois)
  • Liam Nygaard O'Connor (L.O.C.)
  • Medina Danielle Oona Valbak (Medina)


Man kan mene, hvad man vil om disse kendisser. Én ting er dog sikker; de forstår sig på mode.

 

Ovenfor bliver man præsenteret for musikere, som på den ene eller anden måde formår at skille sig ud fra mængden. Det har bevidst eller ubevidst gjort dem til trendsættere og stilikoner. Ønsker du også at gå klædt ligesom landets mest moderigtige musikere, så følg dem via de sociale medier. Du kan jo starte med at klikke dig igennem nogle af de mange tusinde billeder, som er at finde på nettet.  

Stilen bliver i højere grad afslappet og uformel

 

I dag optræder de færreste musikere i jakkesæt, slips og laksko. Dette formelle outfit er for længst blevet skiftet ud med et mere uformelt og afslappet et af slagsen. Faktisk er det ikke unormalt, at danske musikere optræder i en form for joggingtøj. Kesi og Mads Langer er blot nogle af de musikere, som sætter pris på at fremstå afslappet og i øjenhøjde med publikum. Det gør de bl.a. ved at optræde i uformelle outfits.

 

Flere og flere danske musikere efterspørger performance tøj, som er tøj, der er stilfuldt, samtidig med at det byder på strækbare og åndbare egenskaber. TeeShoppen.dk – skaberne af Performance Collection – er en af de virksomheder, som forsyner danskerne, såvel musikere som almindelige danskere, med performance tøj. Ønsker du at gå lige så afslappet og trendy klædt som nogle af landets mest bookede musikere, så bør du unde dig selv et par performance jeans eller nogle af de mange andre items fra den populære performance kollektion fra TeeShoppen.dk.

Performance tøj, herunder performance jeans, gennemlever i disse år en spændende udvikling, hvorfor det ikke er utænkeligt, at flere kendisser, herunder musikere, vil gøre tøjet til en del af deres outfits fremadrettet. Det er om ikke andet værd at holde øje med, hvordan de mange dygtige musikere går klædt. De kan nemlig byde ind med en masse inspiration.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA