x

Kom med Telia til Smukfest

Kom med Telia til Smukfest

Telia er til dig, der helst vil være fri. Fri for begrænsninger. Fri til at nyde og leve livet. Det kan bla. at mærkes når man kan surfe løs med Fri mobildata eller når man rejser til udlandet og stadig gerne vil bruge sin mobil med Telias roaming-produkt.

Siden 2013 har Telia desuden været en del af Smukfest og det er et helt perfekt match. Luk blot øjnene og se bøgeskoven for dig, mærk musikken, og fornem den særlige følelse af festival og frihed.

På Smukfest sørger vi for fornyet energi til både dig og din mobil. Du kan trykt flade ud og lade op i vores loungeområder, og samtidig købe vores Smukfest-powerbank, som du hver dag kan bytte til en fuldt opladet powerbank. Så er du sikker på at kunne holde liv i mobilen under bøgen – og at have energi nok til at nyde festivalen og friheden fuldt ud. Vi gør det igen nemt for dig og dine venner at finde hinanden i bøgeskoven. Med Telia Locator appen slipper I for at spilde kostbar Smukfest-tid på at lede efter hinanden, så I kan være helt frie til at nyde festivalen.

Vi starter før Smukfest sammen med Mattias Hundebøll med ”Mattias på tur”. Mattias:

Jeg er vild med Smukfest og med den følelse af frihed, som mange af jer nok genkender fra at være på festival. Der er lissom ikke alle de der hverdagsregler og krav og ting, som man skal nå, huske og have styr på … bare 100 % frihed til at gøre lige det, man har allermest lyst til.

Jeg er så vild med den følelse, at jeg er kørt hjemmefra i ekstra god tid for at se, om jeg på vej til Smukfest kan finde lidt af den samme frihed andre steder.

Og jeg har en ret god idé om, hvor jeg skal lede … Kom med!

Du har også mulighed for at komme med til Smukfest 2019 ved at deltage i Telias konkurrence, hvor man kan vinde en rimelig lækker festivalpakke inkl. Partout-armbånd. Konkurrencen løber til den 31. juli.

Klik på nedenstående link for at deltage.

https://www.telia.dk/privat/smukfest/konkurrence/

Se Mattias på tur afsnit 1:

Se Mattias på tur afsnit 2:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA