x

Kom bag om The Minds of 99’s vildeste koncert til dato

Kom bag om The Minds of 99’s vildeste koncert til dato

Royal Beer og TAK ROCK siger tak for sidst! I august spillede The Minds of 99 en drøm af en koncert på Dodekalitten på Lolland. Siden bandet indspillede Solkongen i 2017, har de gerne villet spille en koncert midt i Dodekalitten, som er et unik monoment med 12 stenstøtter placeret med den smukkeste udsigt over Smålandsfarvandet – og den 24. august skete det.

Bandet spillede Solkongen fra start til slut i de fantastiske omgivelser, og mens den skønneste solskinsdag gik på hæld, blev en helt magisk oplevelse skabt.

Se mere fra dagen, forberedelserne og den fedeste koncert her

The Minds of 99 har haft en fuldstændig vild tid siden udgivelsen af Solkongen i efteråret 2017 og foråret 2018. Gruppen har turneret intenst og blandt andet spillet på Roskilde Festivals Orange Scene for anden gang, har hittet med sange som ”I’m Gonna Die”, ”Ung kniv” og ”Alle skuffer over tid” og modtog til GAFFA-Prisen 2019 hele fem statuetter – og de er også nomineret til fem Danish Music Awards til showet, der finder sted i KB Hallen 17. oktober.

Gruppen slutter året med fire arenakoncerter i Aalborg, Aarhus, Odense og til sidst Royal Arena, hvor de to førstnævnte allerede kan melde udsolgt, mens der er få billetter tilbage i Royal Arena.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA