x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Er du hiphop-entusiast eller bare nysgerrig, så lad dig inspirere til det bedste af det nyeste fra både ind- og udland, og følg playlisten på Spotify for evig inspiration. 

Gucci Mane - "Came From Scratch" (Featuring Quavo)

Woptober 2 er en halvskuffende omgang, for at være helt ærlig. Der er dog et par højdepunkter, heriblandt "Came From Scratch", som er produceret af Tay Keith. 

Ghetto Sage - "Häagen Dazs"

Dette er første single fra den nye supergruppe Ghetto Sage, som består af Noname, Saba og Smino. De har arbejdet sammen før, men “Häagen Dazs” er første track, hvor de kalder sig selv for en gruppe. Det er sgu stærkt at levere et så spændende track som den første single. Et album fra trioen er på vej. 

Gang Starr - "Bad Name"

Efter at have udgivet et af de absolut bedste numre i år, “Family & Loyalty”, er Gang Starr nu tilbage med endnu en single. Legendeproduceren DJ Premier har heldigvis en masse vokaler fra den anden halvdel af duoen, afdøde Guru, til rådighed, hvilket også resulterer i et nyt album. 

G-Eazy - "Demons & Angels" (Featuring Miguel & The Game)

En ny udgivelse fra G-Eazy kom ud af det blå denne weekend. Scary Nights består af syv nye numre, samt den tidligere udgivne “I Wanna Rock”. “Demons & Angels” er uden tvivl det bedste track på udgivelsen, ikke mindst takket være et solidt vers fra The Game. 

Belly, G Herbo & Wale - "Everything’s For Sale"

“Everything’s For Sale” er endnu en single fra Godfather of Harlem-soundtracket. Albumaktuelle Wale, samt Belly og G Herbo, leverer et virkelig fedt nummer, som er en fin tilføjelse til resten af numrene på det feature-fyldte soundtrack. 

Bishop Nehru - "Me & My Thoughts"

“Me & My Thoughts” er en ny single fra 23-årige Bishop Nehrus kommende album Nehruvian: My disregarded thoughts. Han kan satme rappe! 

Wiki - "Smarty Jones" (Featuring Cleo Reed)

Wiki kommer altid med skarp tekst i rygsækken. Den 25-årige rapper fra New York er tilbage med to nye numre, hvor “Smarty Jones” er det ene. Til trods for sin unge alder har han været aktiv i rapgamet i over 10 år. 

June Haze - "For the City"

Der er noget fængende over produktionen på “For the City”. June Haze har simpelthen fanget lyden af at køre igennem en storby om aftenen lige på kornet. 

Destiny Rogers - "Lo Lo" (Featuring P-Lo & Guapdad 4000)

En virkelig fed kombination af pop og hiphop. Alle tre artister er fra Californiens Bay Area, hvilket man også sagtens kan høre på lyden. 

Icewear Vezzo - "CEO"

Rapscenen i Detroit blomstrer for tiden, og det nyder blandt andet Icewear Vezzo godt af. Det er i den grad spændende at følge diverse Detroit-rappere i øjeblikket. 

Kash Doll - "Ready Set" (Featuring Big Sean)

Big Sean assisterer Kash Doll på “Ready Set”, fra hendes nye album Stacked. Begge rappere er desuden også fra Detroit. Om nummeret udtaler Kash Doll: “It’s about celebrating life and elevating and turnin' up because that’s what we did. We made it out of Detroit. We both from Detroit, and that’s a hard place to come out of and we did it.”

Vado - "Wassup Ha" (Featuring A$AP Ferg)

Vados nye album Long Run Vol. 1 kan helt klart anbefales. Det var svært at vælge et enkelt nummer til playlisten, fordi udgivelsen er fyldt med god musik, som alt sammen fortjener mere opmærksomhed. Helt sikkert et album, der er værd at tjekke ud, hvis du synes om “Wassup Ha”! 

HusL - "Until I Die" (Featuring Rick Ross, Jay Mayor & Hot Rapz)

Et ørehængende omkvæd parret med nogle stærke vers. Der er også nogle rigtig lækre flows at finde på “Until I Die”. 

Reese LAFLARE - "Who"

Et kort, men sprængfuldt nummer. “Who” er én af to nye singler fra Reese LAFLARE. Han er begyndt at gøre en del brug af hans alter-ego/sekundære navn Lil Skate. 

Smoke DZA & Benny The Butcher - "By Any Means" 

Statue of Limitations er et knivskarpt samarbejde mellem Smoke DZA og Benny The Butcher. Jeg er virkelig glad for, at disse to har fundet sammen – de klæder hinanden vældig godt over de oldschool beats. 

Griselda - DR. BIRD’S

Griselda-gutterne er gået sammen om et hårdt nyt streetnummer. Conway, Westside Gunn og Benny the Butcher er essensen af ægte gaderap anno 2019.

Frank Ocean - "DHL" 

Han er tilbage! Dette tunge, mørke og døsige nummer produceret af Boyz Noize er første stykke solomusik fra den populære artist siden 2017. Der er to yderligere singler på vej, og forhåbentlig et album. Solid start!

Rexx Life Raj - "No Permission Needed" (Featuring Bas)

Det er altså vildt, hvordan Rexx Life Raj kan blive ved med at udgive singler af ypperste kvalitet. Hans unikke stil smelter perfekt sammen med Bas’ vers. Et veludført nummer fra start til slut. 

Russ - "Best On Earth" (Featuring Bia)

En anden artist, som på lige så imponerende vis har udgivet fremragende singler hele året er Russ. “Best On Earth” er seneste track fra den hårdtarbejdende rapper. 

Alexander Mack - "Bachelor"

Virginia-rapperen Alexander Mack er i den grad undervurderet. Jeg tvivler på, hvorvidt jeg nogensinde har hørt et middelmådigt nummer fra ham. “Bachelor” er ihvertfald alt andet end middelmådig. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA