x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Er du hiphop-entusiast eller bare nysgerrig, så lad dig inspirere til det bedste af det nyeste fra både ind- og udland, og følg playlisten på Spotify for evig inspiration. Find playlisten nederst.

Fabolous - Cold Summer

Fabolous tror åbenbart stadig, at det er sommer, men der bliver jeg desværre nødt til at skuffe ham. Summertime Shootout 3 skuffer dog ikke, og det er ærlig talt en af de bedste udgivelser i år. “Cold Summer” er intronummeret på udgivelsen og egner sig hermed også perfekt som intro på denne playliste. 

The Game - Welcome Home (Featuring Nipsey Hussle)

Born 2 Rap er The Games sidste album nogensinde – i hvert fald ifølge ham selv. Den 40-årige raplegende slutter i den grad af på toppen. “Welcome Home” er det eneste nummer på albummet, som er mixet af selveste Dr. Dre. Ud af alle de 25 tracks er det selvfølgelig netop “Welcome Home”, som Dre har haft fingrene i. Vi finder nemlig også afdøde Nipsey Hussle på dette mesterværk, så selvfølgelig skulle alt være helt perfekt! 

Fat Joe & Dre - Lord Above (Featuring Eminem & Mary J. Blige)

The Game er ikke den eneste, som muligvis er færdig med at udgive album. Fat Joe har i hvert fald luftet tankerne om, at dette vil være hans sidste fuldlængde udgivelse. Family Ties er lavet i samarbejde med Dre fra gruppen Cool & Dre. Det er ikke hvilke som helst, som er med på dette højdepunkt fra albummet. Mary J. Blige tager sig af omkvædet og outroen, og Eminem slutter “Lord Above” af med et knivskarpt vers. 

Roddy Ricch - The Box

Kæmpetalentet Roddy Ricch er endelig ude med sit længeventede debutalbum Please Excuse Me For Being Antisocial. “The Box” er en tidlig favorit, takket være det ørehængende omkvæd og unikke beat. Derudover er “Peta” også et af højdepunkterne. 

21 Savage - On The Inside

21 er gået fra hård undergrundsrapper til superstjerne uden at ofre grundstenene i sin musikalske stil. Jeg har utrolig meget respekt for manden. “On the Inside” er endnu et nummer fra Godfather of Harlem-soundtracket, som på utrolig vis udvides hver eneste uge. Nu er det blevet 21 Savages tur til at bringe et nummer på bordet i forbindelse med den aktuelle serie. Klassisk Savage-stil! 

CJ Fly - City We From (Featuring Conway The Machine)

Pro Eras CJ Fly og Griseldas Conway The Machine giver den op for New York på “City We From”. Et råt nummer med fødderne solidt plantet blandt New Yorks beton. 

Grisleda - Cruiser Weight Coke

Debutalbummet fra Griselda som gruppe er ude nu. Dette er også første udgivelse igennem Eminems Shady Records for trioen bestående af Westside Gunn, Benny The Butcher og Conway the Machine. Måden, Benny rammer beatet her på “Cruiser Weight Coke” er simpelthen i en klasse for sig, og jeg kan ikke lade være med at høre det om og om igen. Albummet WWCD kan helt klart anbefales! Der er også features fra både 50 Cent og Eminem at finde på udgivelsen. 

Flatbush Zombies - Monica (Featuring Tech N9ne)

FBZ og Tech N9ne? Ja tak! Et virkelig fedt match, som bestemt ikke skuffer. “Monica” er en splinterny single fra rapgruppen Flatbush Zombies. Iøvrigt et virkelig gennemført beat fra Erick the Architect, som også tager sig af første vers. 

Sauce Walka - Brazy Crazy (Featuring Maxo Kream)

Sauce Walka er virkelig undervurderet. Han har altid noget at sige i sin musik og arbejder virkelig hårdt. Seriøst, tjek hans musik ud. “Brazy Crazy” er fra hans nye udgivelse Sauce Ghetto Gospel 2.

Ramirez - The Fo Five

“The Fo Five” er seneste single fra Cali-rapperen Ramirez. En fed old-school lyd blandet smagfuldt sammen med den moderne tids stil. 

Avenue - Comin Alive. (Featuring 9cinco)

Man kan ikke finde synderlig meget information om Boston-rapperen Avenue, men så er det heldigt, at hans musik taler temmelig godt for sig selv. Én ting er sikkert – manden kan rappe. 

Blac Youngsta - No Tellin

Blac Youngsta er virkelig interessant. Han bygger bro mellem gaden og den mere lettilgængelige lyd og holder et ben plantet på hver side. Det er gadefortællinger pakket ind, så mere end blot de mest dedikerede fans kan være med. På “No Tellin” læner han sig mest mod gaden, men tag et lyt til hans nye album Church on Sunday i sin fulde form, og du vil kunne forstå, hvad jeg mener. En balance, han lader til at mestre. 

Smoke DZA & Curren$y - Cinderella Story

Man kan ikke ønske sig en bedre duo end Smoke DZA og Curren$y. Det er de tydeligvis også selv klar over og har hermed udgivet Prestige Worldwide. Lækre vibes! 

MFnMelo - Yallwhadinthere

Pivot Gang-medlemmet har netop udgivet Everybody Eats. MFnMelo har en unik og spændende lyd, som altid er et friskt pust. Dette er “Yallwhadinthere” et perfekt eksempel på.

BONES - FrostBite

Begravet i hiphoppens undergrund finder vi BONES. En mørk og eksperimenterende rapper, som har opbygget sig en særdeles respektabel fanskare. “FrostBite” er en af de mere letfordøjelige numre, men hvis du vil udfordres, er han helt sikkert et lyt værd. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA