x

JULEKALENDER-LÅGE 19: Hør årets bedste sang ifølge When Saints Go Machine

JULEKALENDER-LÅGE 19: Hør årets bedste sang ifølge When Saints Go Machine

19. Loraine James: Sensual

GAFFA har traditionen tro bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2019. Sangene får du nedenfor som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter serien med When Saints Go Machine, som i år har udgivet deres første album i seks år, det anmelderroste So Deep og givet en række koncerter – og netop er blevet offentliggjort som livenavn til GAFFA-Prisen i Musikhuset Aarhus 26. februar 2020.

LÆS OGSÅ: TIDLIG JULEGAVE: Elektroniske ekvilibrister indtager GAFFA-Prisen 2020

Sanger Nikolaj Manuel Vonsild fortæller: – Loraine James er jeg først stødt på med hendes album For You and I i 2019, hvor “Sensual” også er fra. Der så mange historier, der udspiller sig i detaljerne i det her track. De glitchede trommer, der degenererer, vælter og fortæller om en handling, der er sket, en slags historisk stempel.

– Når jeg lytter, længes jeg efter noget i mig selv, måske nærhed eller forståelse. Der er en spænding, man bliver fastholdt i, mellem fortid og fremtid, og det skaber for mig det perfekte sammenspil og kontrast til grå.

Hør "Sensual" og hele julekalender-playlisten nedenfor:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA