x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med bangers. Hør alle sangene nedenfor – og nu holder hiphop-playlisten juleferie. Rigtig glædelig jul og godt nytår og på stærkt genhør i 2020!

Stormzy - Audacity (Featuring Headie One)

Britiske Stormzy (billedet) er ude med opfølgeren til sit debutalbum fra 2017, Gang Signs & Prayer. Heavy is the Head er navnet, og udgivelsen indeholder 16 nye numre. “Audacity” blev udgivet et par dage før albummet, som landede sidste fredag. Stormzy og Headie One leverer et nummer, som er essensen af moderne britisk hiphop og grime. Virkelig fedt! 

Lil Uzi Vert - Futsal Shuffle 2020

Så er vi vist røget en tur tilbage til 2008? Meningerne er mange, når det gælder Uzis nye single “Futsal Shuffle 2020”. Én ting er sikkert, enten elsker eller hader du det. 

NLE Choppa - Famous Hoes

Den 17-årige sensation slog igennem tidligere i år med nummeret “Shotta Flow”. Sidenhen har han forsøgt sig at genskabe succesen ved at bruge samme opskrift. Det er lykkedes okay, men har ikke helt bragt ham til samme højder. “Famous Hoes” er umiskendeligt stadig et NLE Choppa-nummer, men der er en lille snert af noget nyt og friskt. Jeg synes faktisk, det er et af hans bedste tracks til dato. 

Only the Family - They Be Talkin’ (With Lil Durk & King Von)

Lil Durk har gang i et spændende projekt, hvor han er ved at opbygge et hold (og pladeselskab) af rappere under navnet “Only the Family”. Sidste år udgav ham og resten af holdet deres første album, og nu er de tilbage med endnu et. Ud over Lil Durk er King Von tydeligvis en af de stærkeste rappere på holdet. De to rappere former en stærk duo.

Teejayx6 - Swipe Lesson 3

Velkommen til fremtidens hiphop! Teejayx6 står i fronten af subgenren, som er blevet døbt Scam Rap. Her rappes der blandt andet om snyd med kreditkort og id-tyveri. “Swipe Lesson 3” er en decideret instruktion til, hvordan du kan snyde dig til produkter og herefter videresælge dem. Flowet er lidt støvet, og rimene er ikke ret forfinede, men det her er virkelig en unik artist, som bliver spændende at følge i fremtiden. 

J. Stalin - I’m On (Featuring Krse)

36-årige J. Stalin fra Californien er oppe på over 20 studiealbum, og han har stadig speederen i bund. “I’m On” stammer fra hans nye udgivelse Bay Area State of Mind. Der er altid et par fede tracks at finde på hans album! 

Clear Soul Forces - Kraken

Clear Soul Forces hører under pladeselskabet Fat Beats. “Kraken” er at finde på Fat Beats’ store nye 25 års jubilæums-mixtape. Indholdet er mest ældre numre, men et par helt friske udgivelser er også at finde, heriblandt “Kraken”. Fedt at høre fra CSF igen! 

Free Nationals - The Rivington (Featuring Conway, Westside Gunn & Joyce Wrice)

Free Nationals er Anderson .Paaks liveband, som netop har udgivet deres selvbetitlede debutalbum. Det er en funky omgang med en masse lækre produktioner. “The Rivington” er et af de tracks på udgivelsen, som hælder mest mod hiphoppen. 

Kaytranada - Gray Area (Featuring Mick Jenkins)

Kaytranada og Mick Jenkins er en absolut perfekt duo! “Gray Area” er min favorit fra producerens nye album Bubba. Det her har været soundtracket til min weekend. 

ATO - brit.ish

Jeg faldt tilfældigvis over ATOs EP3, og blev øjeblikkeligt imponeret. Den talentfulde rapper fra Leeds har sin egen unikke lyd og univers. EP3 er bestemt et lyt værd. 

Azizi Gibson - Hell & Back

En anden rapper, som også har sin egen lyd er Azizi Gibson. Han blev født i Tyskland, opvoksede i Thailand og holder nu til i Californien. Holy Beats-producerede “Hell & Back” er et af højdepunkterne på Chimera Act.

Cam’Ron - Big Deal

Purple Haze 2 er på vej! Opfølgeren på Cam’Rons legendariske album fra 2004 er lige om hjørnet. “Big Deal” er seneste single, og passer godt ind i Purple Haze-lyduniverset. 

Jayaire Woods - Jayairemax ‘98 (Featuring Cozz)

Chicago-rapper Jayaire Woods teamer op med Los Angeles-lyrikeren Cozz på sin nye single, “Jayairemax ‘98”. Jayaire er i den grad undervurderet og fortjener noget mere opmærksomhed. Han har hele pakken. 

Ducko McFli- 40 Bandz (Featuring Denzel Curry & Jace)

Produceren Ducko McFli har produceret musik for blandt andet Drake og 2 Chainz. “40 Bandz” er tydeligvis skabt til Denzel Curry, som selvfølgelig også gør det rigtig godt (som altid) på dette track. 

Travis Barker - Gimme Brain (Featuring Lil Wayne & Rick Ross)

Blink-182 trommeslageren har ikke blot udgivet en ny single, nej, han har simpelthen også startet sig et pladeselskab. Trommeslageren arbejder ofte sammen med hiphop-artister, og Lil Wayne var også på tour med Blink-182 tidligere i år. “Gimme Brain” er klar til at blive spillet på klubben! 

Hør playlisten på Spotify:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA