x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage efter juleferien – og som sædvanlig spækket med bangers. Hør alle sangene nedenfor.

Jackboys - Gang Gang

Travis Scott (billedet) og hans Cactus Jack Records-artister, heriblandt Sheck Wes og Don Toliver, er på gaden med den første udgivelse som en gruppe, eller måske rettere sagt som et kollektiv. Det selvbetitlede album kommer ikke med nogle store overraskelser eller en banebrydende ny stil, men byder på en velproduceret kort udgivelse med nogle interessante sammensætninger af artister. Don Toliver brillerer virkelig hele vejen igennem. 

Benny Jamz - Fugazi (Featuring Stepz)

Da klokken viste 00:00, og 2019 blev til 2020, stod Benny Jamz klar med debutalbummet 1010. Et af de 14 numre på udgivelsen er “Fugazi”, som er et højdepunkt efter min mening. Fedt flow fra Benny Jamz i det første vers. 

Mick Jenkins - Carefree

Ja, det kan godt være, det ikke lyder som den største ros, når året blot lige er startet, men jeg tør i hvert fald sagtens sige, at The Circus er den bedste udgivelse indtil videre i år. Alle syv numre på ep’en er absolut fremragende! 

Curren$y - Nautica (Featuring MadeinTYO)

Curren$y og MadeinTYO er ikke lige en kombination, jeg nogensinde selv har kunnet forudse, men det spiller altså bare! Produktionen passer perfekt til dem begge. 

Future & Drake - Life Is Good

Er opfølgeren til klassikeren What a Time to be Alive mon på vej? Future og Drake er endnu en gang gået sammen om en banger, og denne gang er titlen “Life Is Good”. Fedt beatswitch, da det bliver Futures tur. 

Doe Boy - Mini Vans (Featuring Lil Durk)

Doe Boy blander moderne lyd med old-school gangsta-rap-mentalitet. Produktionen er oftest simpel, men stadig meget fremtrædende. “Mini Vans” er ikke et splinternyt nummer, men et remix, hvorpå Lil Durk nu finder sted. Det gør bare tracket endnu bedre! 

Moneybagg Yo - 1 2 3 (Featuring Blac Youngsta)

Blac Youngsta rammer beatet med et vanvittigt flow, og Moneybagg Yo gør det godt som altid. “1 2 3” sidder lige i skabet. 

Skooly & 2 Chainz - Virgil Discount

Blæret ny single fra 2 Chainz og hans artist Skooly. “Virgil Discount” er produceret af CuBeatz, og begge rappere flower fedt over produktionen. 

Young Thug - Hop Off A Jet (Featuring Travis Scott)

“Hop Off A Jet” er et af de nye numre på Young Thugs deluxeudgave af hans populære album fra sidste år, So Much Fun. I alt finder man fire nye numre på deluxeudgaven, hvor Travis Scott-assisterede “Hop Off A Jet” er en af de forståeligt mest populære. 

Paul Wall & Statik Selektah - Sea the Shore (Featuring Haile Supreme)

38-årige Paul Wall er en Houston-baseret legende, som for nylig teamede op med den næsten jævnaldrende producer Statik Selektah. Samlepunktet er udgivelsen Give Thanks, som blandt andet byder på fremragende “Sea the Shore”. 

Russ - Nighttime (Interlude)

Stemningsfyldt track fra Russ. Hate him or love him, jeg synes altså virkelig, manden kan lave musik. Russ udgav singler i raskt tempo gennem hele 2019, og det lader til at fortsætte i 2020. 

Salaam Remi - Find My Love (Featuring Nas & Amy Winehouse)

Sikke en legendarisk kombination! Produceren Salaam Remi har været en tur i gemmerne, hvilket har resulteret i dette fantastiske track. 

Your Old Droog - BDE (Featuring Mach-Hommy & MF Doom)

Endnu en fed kombination. Tre lyrisk stærke rappere! “BDE” stammer fra Your Old Droogs nye album Jewelry. At have undergrundslegenden MF Doom med på sit nummer er ikke lige noget, som sker hver dag. 

CXRTIER - Wowwow

CXRTIERs debut-ep er en trap-tung affære med personlighed. “Wowwow” er første nummer på skiven og er en ægte banger!

SOB x RBE - Pass The Mic

Gruppen er tilbage med fuld fart over feltet! “Pass The Mic” er fra deres nye album Strictly Only Brothers, som selvfølgelig også er, hvad forkortelsen SOB står for. En af de absolut bedste moderne grupper fra vestkysten! 

Hør playlisten på Spotify:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA