x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – og som sædvanlig spækket med bangers. Hør alle sangene nedenfor.

Joyner Lucas - Revenge

Joyners (billedet) længeventede album ADHD lader til endelig snart at komme ud i sin fulde form. Den hurtigspyttende rapper har længe udgivet singler til albummet, men har nu offentliggjort, at projektet udkommer i marts måned. Det bliver rigtig spændende at se, om Joyner kan leve op til de høje forventninger. Hvis han fortsætter i samme stil som “Revenge” skal det nok blive godt! 

Royce Da 5’9” - Upside Down (Featuring Benny The Butcher)

En anden, som mange spændt venter et nyt album fra er Royce Da 5’9”. Han lader til blot at blive endnu bedre med alderen, og derfor er det altid interessant, hvad den 42-årige rapper har oppe i ærmet denne gang. “Upside Down” er et absolut genialt nummer. Fedt omkvæd og bundsolide vers med mening til hvert eneste ord. 

Denzel Curry & Kenny Beats - 'Cosmic'.m4a

Unlocked blev eftersigende optaget på blot 24 timer, men er stadig en af de bedste udgivelser i år. Dét er imponerende. Alle otte numre flyder smukt sammen og bliver til en helstøbt oplevelse. 

CJ Fly - Show You (With Statik Selektah)

“Show You” og den akkompagnerende musikvideo tager os en tur igennem Brooklyn. CJ Fly kommer med et fedt flow over Statik Selektahs produktion. 

Se musikvideoen her – artiklen fortsætter nedenfor:

Lute - GED (Getting Every Dolla)

Mange stiftede bekendtskab med Lute på Dreamvilles Revenge of the Dreamers 3, hvorpå han leverede en masse mindeværdige øjeblikke. Han fortsætter den gode stime på “GED (Getting Every Dolla)”, som fremviser Lutes kæmpestore talent. 

D Smoke - Black Habits I (Featuring Jackie Gouché)

D Smoke er en af de rappere, du skal holde rigtig godt øje med fremover. Han har virkelig store ting i vente, hvis han kan blive ved med at udgive fremragende musik som dette. Hans nye album Black Habits er bestemt et lyt værd. 

Ice Billion Berg - Monster In My Mirror (Featuring Denzel Curry)

Ice Billion Berg var at finde på Denzel Currys “Carolmart”-nummer fra sidste års album Zuu. Nu er det blevet Denzels tur til at gæste, hvilket indtræffer på et af de bedste tracks fra Ice Billion Bergs nye udgivelse Strictly For The Streets 5. De to Florida-rappere har en rigtig god kemi sammen. 

Yo Gotti - Weekend (Featuring Moneybagg Yo)

Hårdtslående højdepunkt fra Yo Gottis Untrapped. Yo Gotti og Moneybagg Yo finder sig begge godt tilpas over en god omgang benhård trap-produktion. 

Tory Lanez - Broke In A Minute

Hvis jeg skulle vælge imellem en syngende eller rappende Tory Lanez, ville jeg til hver en tid vælge ham i sin rappende form. “Broke In A Minute” byder ud over eminent rap på vanvittig produktion fra Papiyerr, som også før har samarbejdet med Tory. 

T.R.U. - Reliable (Featuring Quavo)

2 Chainz og hans artister fra T.R.U.-pladeselskabet har sammensat et album på 15 numre, hvor de hver især får lov til at shine. “Reliable” er fra 25-årige Skooly, som også har 2 Chainz og Quavo i ryggen til at bakke ham op. Så kan det altså aldrig gå helt galt. 

Pop Smoke - Mannequin (Featuring Lil Tjay)

Drillmusikken har fundet sig en spirende lomme i Brooklyns gader. Sheff G var med til at bringe lyden til New Yorks Brooklyn-distrikt, men i øjeblikket er det blandt andet Pop Smoke, som holder flammen højt. Den blot 20-årige rapper med en unik og dyb stemme samt en lige så unik lyd, bidrog til en betydelig del til Jackboys-albummet med Travis Scott i front. Som en del af Travis Scotts slæng har Pop Smoke sig nogle gode forudsætninger for at kunne blive rigtig stor. “Mannequin” er et højdepunkt fra det nye album Meet the Woo 2. Her får man en god fornemmelse af, hvad man kan forvente fra drill-rapperen. 

Kobe Jxrdan - Nicki

Hvis du leder efter noget unik og frisk hiphop fra undergrunden, behøver du ikke lede længere – Kobe Jxrdan er manden for dig. Han udgiver musik i en hastig fart, til tider med svingende kvalitet, men altid med et utrolig højt underholdningsniveau. Jeg er fan! 

Jay Worthy - Bellin (Featuring Boogie)

“Bellin” er en ud af fire nye numre, som Jay Worthy har udgivet hen over en uges tid. Dette er bestemt min favorit ud af de fire. Produktionen leveres af den alsidige Jake One, som har stået for beats til blandt andet 50 Cent, Drake og 21 Savage. 

DJ Hoppa - Lost Souls (Featuring Demrick & Marlon Craft)

Her er der ikke så mange dikkedarer. To gode rappere med rå lyrik samt DJ Hoppa, som kommer med et solidt oldschool boom bap-beat. 

Meek Mill - Believe (Featuring Justin Timberlake)

Meek Mill har sig et ægte hit med “Believe”! Ham og Justin Timberlake leverer et track, som kan respekteres af alle. 

Hør playlisten på Spotify:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA