x

Mixtune For Cullys turnedagbog kapitel 4

Mixtune For Cullys turnedagbog kapitel 4

Endelig kom jeg til et hotel med internet, så jeg kan skrive det sidste kapitel og sende nogle billeder fra japan, som jeg lovede i sidste omgang.

Jeg spillede i Tokyo på The Pink Cow i søndags - hvis du nogensinde kommer til Japan, så kig forbi stedet. Det er et dejligt, afslappende og internationalt sted i forhold til de fleste mere moderne gå-i-byen steder, der ellers er til at finde i Tokyo, og så er maden vestlig. Jeg tror, jeg har faet fisk nok for det næste år allerede! Japanerne spiser både fisk morgen og aften.

The Pink Cow har forskellige tema-aftener, og i søndags var det " Flow Union night". Stedet er ikke noget regulært spillested, men det var meget hyggeligt at spille der, og stedet har virkelig charme.

Scenen var ret lille med en dj-pult i hjørnet. Vi var fire singersong-writers på denne aften, og jeg endte med at spille næstsidst, som viste sig at være fint.

Så var der tid til at nyde stedet, snakke med de fremmødte og drikke nogle japanske Asahi super dry's. Det var virkelig en fornøjelse at spille på The Pink Cow.

Før jeg tog til Japan havde jeg sendt emails til ca. 40 spillesteder, og kun et spillested skrev tilbage. Det viste der sig at være en forklaring på - i hvert fald efter en snak med den amerikanske singersong-writer
Greg Sullivan, som er bosat i Tokyo.

Han forklarede mig før jeg tog af sted, at der ikke er ret mange, som forstår engelsk i Japan, og det har jeg selv fået bekræftet efter at have rejst rundt en 14 dage nu!

Greg Sullivan prøvede at skaffe nogle flere koncerter, men det forblev til den ene på The Pink Cow. Det er faktisk derfor jeg besluttede at sætte nogle flere op i London, som i har læst om i de tidligere kapitler.

Jeg har fået set en del af landet og skal tilbage til England i morgen. Overvejer at tage til Manchester, hvis det ikke bliver for dyrt. Jeg har 4 dage i England, før jeg flyver tilbage til Danmark d. 29. juli om aftenen.

Se lidt billeder fra Japan og fra koncerten på The Pink Cow.

Bedste hilsner

Aage Hedensted \ Mixtune For Cully


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA