x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – og som sædvanlig spækket med bangers. Hør alle sangene nedenfor.

Lil Uzi Vert - Heart Chrome Tags (billedet)

Uzi er officielt tilbage! Efter lang tids udskydelse valgte den populære rapper simpelthen at udgive Eternal Atake helt forventet. Albummet har forskellige faser, hvor første del er rimelig rap-tung. Det melodiske, som Uzi er kendt for kommer først længere henne. “Heart Chrome Tags” hører til den mere melodiske del og er produceret af selveste Chief Keef. Jeg synes virkelig, Lil Uzi Vert shiner på dette højdepunkt. 

DJ Drama - 350 (Featuring Rick Ross, Westside Gunn & Lule)

Det er utrolig mærkværdigt at høre Griselda-rapperen Westside Gunn over et beat som dette, men han klarer det overraskende godt. Også godt tænkt af Drama at putte ham og Rick Ross på samme track – deres stilarter passer perfekt sammen. 

Reason - Trapped In (Featuring Boogie & Ab-Soul)

Top Dawg Entertainments største kunstnere har ikke rørt på sig i et stykke tid, men Reason har dog sørget for, at der kommer et output fra pladeselskabet, som blandt andet huser Kendrick Lamar, ScHoolboy Q og ikke mindst også Ab-Soul, som også bidrager til “Trapped In”. Reasons nye single er ægte kvalitet. 

Jadakiss - Angels Getting Pedicured (Featuring 2 Chainz)

Første indtryk fra “Angels Getting Pedicured” er omkvædet, som virkelig minder om et godt gammeldags 50 Cent-omkvæd. Virkelig fedt at høre. 2 Chainz’ lange og virkelig velskrevne vers er bestemt også værd at nævne. 

Grafh - Anonymous

Grafh er simpelthen alt for undervurderet. Ordsmedens nye album Oracle III fortjener helt klart et lyt fra start til slut. På albummet finder du blandt andet også Royce Da 5’9” og Benny The Butcher. “Anonymous” indkapsler alt, hvad der er så fremragende ved den undervurderede rapper. 

ShooterGang Kony - Street Talk (Featuring OMB Peezy)

Red Paint Reverend er navnet på ShooterGang Konys nye album, og det er efter min mening hans bedste udgivelse indtilvidere. “Street Talk” er allerede gået hen og blevet en favorit blandt fansene af Sacramento-rapperen. 

Larry June - Summer Snow (Featuring G Perico)

Keep going Larry! Der er simpelthen ingen lige så stabil med sin musik som 28-årige Larry June fra San Francisco. “Summer Snow” er et højdepunkt fra hans seneste udgivelse Adjust to the Game, som fortsætter den gode stime. 

Anonymuz - Long Night

“Long Night” er første nummer, som møder ens øregange på Anonumuz’ nye ep, Before the Night is Over, og jeg ville ønske, resten af udgivelsen ville følge mere i samme retning. Virkelig et fedt og atmosfærisk track, som er velegnet til en sen køretur. 

KXNG Crooked - Convertible Bars

KXNG Crooked er ikke til at stoppe! Over et lækkert sample rapper lyrikeren på livet løs i over tre minutter. Imponerende, hvordan han kan blive ved på denne måde, når han nu efterhånden har været mange år i rapgamet. 

DJ Kay Slay - Growing Up In These Streets (Raekwon, AZ & Ghostface Killah) 

Det kan godt være, gutterne på “Growing Up In These Streets” er ved at være oppe i alderen, men deres rå autencitet og talent er der i den grad stadig. Det samme gælder også DJ Kay Slay bag knapperne. Tilsammen har de en alder på præcis 200 år. 

Xavier Wulf & Bones - Suffer

Xavier Wulf og Bones har haft et godt samarbejde gennem lang tid, og det fortsætter i den grad på Brace, som er seneste projekt fra de to unikke undergrundsrappere. De forstår sig virkelig på at skabe en stemning med deres musik – lige fra noget med godt gang i den som her på “Suffer”, til mere "moody" musik, som blandt andet findes på nummeret “1WayTicket” fra samme udgivelse. 

Drakeo the Ruler - Crime Stoppers (Featuring 03 Greedo & Maxo Kream)

Der er overtal af rappere, som sidder bag tremmer på “Crime Stoppers”. Kun Maxo Kream kan kalde sig en fri mand, men det holder dog hverken Drakeo eller 03 Greedo fra at udgive mere musik. “Crime Stoppers” er rigtig moderne gangsta rap. Drakeo the Rulers nye udgivelse hedder meget passende Free Drakeo.

Megan Thee Stallion - Ain’t Equal

Megan har haft en del bøvl med sit pladeselskab på det seneste. Hun hævder, at 1501 Certified Entertainment ikke lader hende udgive musik. Igennem en retssag har hun nu endelig fået lov til at kunne udgive sit nye album Suga, hvorpå vi finder “Ain’t Equal”, som lader til at blive overset en lille smule blandt de andre numre. Helt klart en af de mere undervurderede tracks på udgivelsen.

Money Man - 24

Money Man flower lækkert over Nflateds guitartunge trap-beat. Han sætter som artist stor vægt på at være sin egen chef, og hans hustler-mentalitet samt entreprenørskab skinner også igennem på hvert eneste nummer. 

Kahri 1k - Trenches

Kahri er den første rapper med en kontrakt hos Pusha T’s splinternye pladeselskab Heir Wave Music Group. At udgive det første album nogensinde under et pladeselskab kan godt gå hen og være en stor vægt på en relativ ukendt artists skuldre, men Kahri 1k klarer det skam ganske godt med The Ghost of Pecan Acres. Især “Trenches” fremviser hans talent. Kahri er fra Virginia, og pladeselskabet, han nu hører under er tiltænkt til netop at highlighte artister fra hans og Pusha T’s område. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA