x

Fallulah: Her er mit soundtrack til livet

Fallulah: Her er mit soundtrack til livet

Fallulah er aktuel med playlisten "Hej Søster", der fokuserer på danske kvindelige kunstnere. Her har hun valgt en stribe sange, som betyder noget særligt for hende.

Den her husker jeg tydeligt fra min barndom: 

Jeg blev ikke eksponeret for meget andet end Balkan. Men da jeg blev ni år, fik jeg min første cd med TLC, og jeg hørte ”Waterfalls” konstant. Jeg øvede mig meget på Lisa Left Eyes rapstykke. 

Den her forbinder jeg med min første forelskelse:

Uh, så er vi jo ude i noget Dawson’s Creek-soundtrack. ”Kiss Me” af Sixpence None The Richer var helt klart meget til stede under nogle af mine spæde crushes, som blev dyrket på sikker afstand– og mest foregik oppe i mit hoved. 

Den her gør mig virkelig sentimental:

”Mad World” af Tears For Fears. Den rammer mig altid. Synes det er vildt at skrive så stort et popnummer med så meget dybde og sårbarhed. 

Den her er min ultimative partystarter: 

Altid Beyoncé med ”Crazy In Love”. Klassiker! Alle danser til den. 

Den her ville jeg ønske, at jeg selv havde skrevet: 

”Running Up That Hill (Deal With God)” af Kate Bush. Da jeg var barn, havde jeg en jule-cd blandt andet med et nummer af Kate Bush. Jeg sprang konsekvent hendes sang over, fordi jeg synes, at damen havde den uhyggeligste stemme, jeg nogensinde havde hørt. Mange år efter blev hun et af mine største idoler. 

Den her roterer nonstop lige nu:

Jeg hører stort set kun min Hej Søster-playliste med danske kvinder. Via den har jeg bland andet opdaget nummeret “Darling” af Bette, som jeg er blevet lettere besat af.  

Den her vender jeg altid tilbage til:

”Paper Bag” af Fiona Apple. Opdagede hende da jeg gik i gymnasiet, og hun inspirerede mig meget til at skrive ærlige tekster. 

Den her skal spilles til min begravelse:

Super spørgsmål at få, når man har galoperende dødsangst, haha. Den må jeg lige have til gode. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA