x

Studiedagbog: Mikkel Glasser, del 5

Studiedagbog: Mikkel Glasser, del 5

Hejsa. Så er sidste GAFFA-dagbogs-indlæg klar fra mig:
Det går fint nok, men mit pladeprojekt er sat lidt på standby, da Gordon er taget til Spanien for at lave en anden plade. Men han vender frygteligt tilbage til september, hvor vi så skal lægge aller-aller-sidste hånd på pladen. På en måde kunne det have været rart, at vi havde været færdige nu, men på den anden side er det også cool nok lige at få en lille pause og så komme tilbage og lytte til det med friske ører. Derudover er jeg også i gang med en hel ny sang, som jeg gerne vil nå at få med. Og det tror jeg, at jeg når nu.

Jeg læste lige mit allerførste dagbogsindlæg, som jeg skrev, lige inden vi skulle i gang. Kan læse, at jeg følte at jeg måske kunne have forberedt mig endnu bedre, end jeg gjorde. Men jeg synes ikke rigtigt, det var noget jeg tænkte på, da vi først var kommet i gang. Og fra vi kom i gang, kørte det bare derudad. Gordon havde også rigtig mange ”inputs”, og jeg syntes godt om dem. Så der var det også godt nok, at jeg ikke inden havde forudbestemt mig for alt muligt. Jeg lagde også mærke til, at mange af de ting, jeg havde planlagt, ofte ikke holdt stik, når man hørte det indspillet. Og det er sjovt, så mange ting, man ikke kan høre ordentligt, før de kommer ud af højttalerne.

Konklusionen på det ”næsten færdige” resultat er absolut positiv. Og jeg synes, at det er det stærkeste album, jeg har lavet. Det også det mest interessante, både musikalsk og tekstmæssigt. Derudover har det været en fornøjelse at arbejde med Gordon. Han er dygtig, og man kan virkelig mærke, at han ikke har lavet meget andet de sidste årtier end at producere plader. Og det er fedt. Det har også været fedt, fordi Gordon er en superfin fyr, og vi kunne rigtig godt sammen.
Både Gordon og jeg har også været glade for de rammer, vi har haft i form af BabyFactory-studiet. Så jeg vil tænke tilbage på denne pladeproces med glæde. Og det synes jeg også er vigtigt.

Jeg tror at pladen skal hedde: ”Look Up at the Paintings in the Sky”. Det en positiv titel og også symptomatisk for mange af mine tekster. Samtidig er det et fint lille tip, som jeg ofte husker mig selv på at glæde mig over. Mht. udgivelsesdato: Jeg ved det ikke rigtigt, og det kommer immervæk også meget an på, hvem der ender med at udgive pladen. Men jeg håber på at kunne byde næste år velkommen med mit nye album.

Det har været hyggeligt at skrive herinde, og tak til dem, der har læst med.
Kærlig hilsen
Mikkel

PS: Spillede i øvrigt på Roskilde … men desværre spillede de kun uafgjort mod Holbæk, så nu er jeg færdig med at spille på 2. divisions fodbold:)


Mikkel Glasser på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA