x

TRØSTE-ROSKILDE: Se The Minds of 99 fremføre "Stjerner på Himlen" på Orange Scene


Hele pladsen synger med 

Årets Roskilde Festival er som bekendt desværre aflyst, men vil gøre vores bedste for alligevel at give dig lidt af Roskilde-stemningen. Ikke mindst her i år, hvor festivalen kunne have fejret sit 50 års jubilæum – det er nu udskudt til 2021.

Vi har fundet et videoklip med et af højdepunkterne på Roskilde Festival 2018, hvor The Minds of 99 fremfører deres store 2015-hit "Stjerner på himlen" på Orange Scene, og hele pladsen synger med. Se selv med ovenfor. Optagelsen er hentet på Roskilde Festivals officielle YouTube-kanal.

Koncerten var Niels Brandt & Co.'s anden på Orange Scene. Den første var i 2015, hvor de åbnede samme scene kun et år efter at have spillet på Rising-scenen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Solkongerne spillede solen sort

Siden har The Minds of 99 fejret yderligere triumfer med blandt andet en udsolgt arena-turné i 2019, og efter planen spiller de i en næsten udsolgt Parken den 12. september. Denne dag er dog kun 12 dage efter, at forbuddet mod forsamlinger på flere end 500 personer står til at blive ophævet og på et tidspunkt, hvor mange andre store koncerter er blevet udskudt til 2021, blandt andet festivalen Rock Under Broen, der skulle have fundet sted samme dag.

GAFFA har ikke kunnet få en kommentar fra bandet om, hvorvidt de påtænker at gennemføre koncerten i Parken og i givet fald hvordan. Gruppens manager henviser til koncertarrangøren Live Nation, der for tiden ikke har nogen kommentarer, men lover at vende tilbage, når der er nyt i sagen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA