x

Nye udgivelser, vi glæder os til...

Nye udgivelser, vi glæder os til...

Selvom det er sommer, og store dele af musikverdenen er på stand by, så er der alligevel en række udgivelser, vi glæder os til udkommer inden længe. 

Everything Everything

Titel: Re-Animator

Det engelske indierockband udgiver deres femte album, det første siden A Fever Dream fra 2017. Udgivelsen er inspireret af sanger Jonathan Higgs’ fascination af psykologen Julian Jaynes’ teori om det todelte sind.

Udgivelse: 21. august

Bright Eyes

Titel: Down in the Weeds, Where the World Once Was

De amerikanske indie-folk-rockere Conor Oberst, Mike Mogis og Nate Walcott er tilbage med deres første album i ni år og det tiende i alt. Udgivelsens rytmesektion består af Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea og trommeslageren Jon Theodore (Mars Volta, Queens of the Stone Age, One Day As a Lion)

Udgivelse: 21. august

Disclosure

Titel: Energy

Den britiske houseduo er klar med deres tredje album, det første siden Caracal fra 2015. Blandt gæstevokalisterne finder vi Kelis, Slowthai, Kehlani & Syd samt Common – og på deluxeudgaven også gruppens to hits med Khalid, ”Talk” og ”Know Your Worth”.

Udgivelse: 28. august

Kelly Lee Owens

Titel: Inner Song

Den walisiske elektroniske musiker er klar med sit andet album, opfølgeren til den tre år gamle debut. Udspillet indeholder blandt andet gæstevokal fra Velvet Underground-legenden og landsmanden John Cale og en fortolkning af Radioheads ”Weird Fishes/Arpeggi”.

Udgivelse: 28. august

Pede B

Titel: Gøgeungen

Den erfarne rapper holder en stabil udgivelsesfrekvens med et nyt album stort set hvert år, og han har nu udsendt 11 album på 15 år foruden flere mixtapes. Albummet byder på en række gæsteoptrædener, og Pede B følger albummet op med en turné til september og oktober.

Udgivelse: 28. august

Lana Del Rey

Titel: Chemtrails Over the Country Club

Divaen har haft en travl maj måned på Instagram, hvor hun har ligget i infight med kritikere om, hvorvidt hendes sange glamouriserer voldelige forhold eller ej. Ved samme lejlighed annoncerede hun et nyt sangbaseret album, hendes syvende i alt – og i øvrigt også to spoken word-plader.

Udgivelse: 5. september

The Flaming Lips

Titel: American Head

Den amerikanske indie-band med den karismatiske Wayne Coyne i front er på vej med deres 16. album. Det er produceret af deres mangeårige samarbejdspartner Dave Fridmann og rummer en gæsteoptræden fra countrystjernen Kacey Musgraves.

Udgivelse: 11. september

Sufjan Stevens

Titel: The Ascension

Den eftertænksomme amerikanske singer-songwriter udgiver sit ottende album, hans første sangbaserede soloalbum siden det meget roste Carrie & Lowell fra 2015. Albummet indeholder 15 sange og er indvarslet af singlen America, som varer hele 12 minutter.

Udgivelse: 25. september

Matt Berninger

Titel: Serpentine Prison

Efter otte album i front for The National udsender sangeren med den karakteristiske dybe og let snøvlende stemme sit første soloalbum som et frikvarter fra hovedarbejdsgiveren. Albummet er produceret af Memphis-veteranen og multiinstrumentalisten Booker T. Jones.

Udgivelse: 2. oktober


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA