x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage efter en længere pause. Hør alle sangene på en playliste nedenfor

J. Cole - The Climb Back

Cole er tilbage, og det samme er hiphopplaylisten! Med to nye tracks varmer lyrikeren op til udgivelsen af, hvad der formodentlig må være hans The Fall Off-album. Jeg glæder mig allerede til at høre mere. 

DJ Khaled - Popstar (Featuring Drake)

Another one! Khaled er igen tilbage med et hit. På “Popstar” finder han sig akkompagneret af Drake, der også kender rigtig godt til det at skrue et hit sammen. “Popstar” er så sandelig også et nummer med alle forudsætninger for at klare sig rigtig godt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at det også lader til at være sagen. En rigtig banger! 

Pop Smoke - Got It On Me

Afdøde Pop Smoke drager inspiration fra 50 Cents “Many Men (Wish Death)”, her på en af højdepunkterne fra Shoot For The Stars, Aim For The Moon. Et album, som både fans og hele hiphopverdenen har taget rigtig godt imod. Hvil i fred, Pop Smoke. 

Kid Cudi - The Adventures of Moon Man & Slim Shady (Featuring Eminem)

Kid Cudi og Eminem på samme nummer kunne godt gå hen og blive noget rod, men det er heldigvis ikke sådan, det er endt for Moon Man og Slim Shady på deres nye single. Det fungerer overraskende godt, og jeg har faktisk virkelig lyst til at høre mere. 

Chase B & Don Toliver - Cafeteria (Featuring Gunna)

Don Toliver er en af de mest spændende nyere artister. Derfor så jeg også frem til at høre, hvad han og produceren Chase B havde oppe i ærmet på “Cafeteria”. De skuffer bestemt ikke, og Gunna er også en fin tilføjelse. 

Thouxanbanfauni - Ultra Violet

Her er sagen med Thouxanbanfauni – hans produktion er fuldkommen vanvittig og noget af det absolut bedste i øjeblikket, men det er altså bare ikke altid, han formår at matche den kvalitet med sin rap. Det resulterer i, at jeg ofte føler, de fede beats går til spilde og fortjener bedre. Nogle gange forenes rapper og beat dog en smule bedre, og “Ultra Violet” er et af de øjeblikke. 

Joey Bada$$ - Shine

Endelig – Joey er tilbage! “Shine” er én ud af tre nye numre, samlet under titlen The Light Pack. En af mine absolutte favoritter fra 70’erne er brugt som sample, nemlig Roy Ayers’ “Everybody Loves the Sunshine” fra 1976. Det er bare alt for fedt!

Logic - man i is

Blæserne på “man i is” er på et helt andet niveau! De er samplet fra OutKasts “SpottieOttieDopaliscious” og er prikken over i’et på No I.D.’s lækre beat. Jeg er fuldstændig blæst væk af, hvor godt det her track er! Det kommer fra Logics store finale No Pressure, som ifølge ham selv er hans sidste album nogensinde. Efter flere middelmådige udgivelser glæder det mig, at Logic slutter på toppen. Albummet er bestemt et lyt værd – især hvis du er en af dem, som har savnet “den gamle Logic”. 

Aminé - Compensation (Featuring Young Thug)

En sjov og boblende single fra Aminé i samarbejde med selveste Young Thug. Aminé bliver bare bedre og bedre og har vist, at han kan klare sig godt i forskellige stilarter. 

Gucci Mane - Nasty (Featuring 21 Savage & Young Nudy)

En stærk trap-trio formes på “Nasty”. Fætrene 21 Savage og Young Nudy er begge mødt op for at sikre Gucci Mane et hårdt track, som helt sikkert vil falde i god smag hos fansene. 

Tory Lanez - 392 (Featuring VV$ KEN)

Potent nummer fra Tory Lanez og hans nye One Umbrella artist VV$ KEN, som virkelig klarer sig godt på “392”. Tory Lanez rammer beatet med en energi og tilstedeværelse, som øjeblikkeligt fanger ens opmærksomhed. 

Gunna - Street Sweeper (Featuring Future)

“Street Sweeper” er fra Gunnas nye deluxeversion af albummet WUNNA. Future har virkelig uppet sit game på det seneste, og det bemærkes også på hans feature. Han stjæler lidt showet, selvom Gunna nu også gør det godt. 

Curren$y & Harry Fraud - Mugello Red (Featuring Rick Ross)

Harry Fraud er en af rapgamets bedste producere. Curren$y er en af rapgamets mest hårdtarbejdende rappere. Tilsammen bliver det til en genial duo. Det er de også selv er klar over, da de tit samarbejder om musik. The OutRunners er seneste udgivelse fra de to, og herpå finder vi “Mugello Red”. Lækkert! 

Lupe Fiasco & Kaellin Ellis - LF95 (Featuring Virgil Abloh)

På den Kaellin Ellis-producerede “LF95” omtaler Lupe blandt andet den nuværende Coronavirus-situation, kalder sig for rappens Anthony Fauci og opfordrer befolkningen til at blive inden døre. Alt dette er pakket ind i lækre og gennemtænkte rim, som også ofte gemmer på flere forskellige betydninger. 

LÆS OGSÅ: Kanye Wests plader rangeret – fra værst til bedst

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA