x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – hør alle sangene på en playliste nedenfor

Mark Battles - Thankful (Featuring Kevin Gates) 

28-årige Mark Battles er taknemmelig for alt, han har opnået og fejrer det på “Thankful”, sammen med Kevin Gates. Et rigtig godt nummer, både hvad angår beat, vers og omkvæd.

Nas - Ultra Black (With Hit-Boy)

Nas varmer op til udgivelsen af et nyt album produceret af Hit-Boy. “Ultra Black” er første single fra albummet, som er navngivet King’s Disease. Nas langer endda ud efter Doja Cat her på tracket, hvor han rapper

“We goin' ultra Black, 

unapologetically Black,

The opposite of Doja Cat, 

Michael Blackson Black”. 

Cousin Stizz - Crocodile Tears

“Crocodile Tears” er en ud af to nye numre fra Bostons egen Cousin Stizz. Beatet har mange spændende elementer, og Cousin Stizz beviser endnu en gang, hvorfor han fortjener meget mere opmærksomhed. 

Drake - Laugh Now Cry Later (Featuring Lil Durk) 

Dette er første single fra Drakes kommende album Certified Lover Boy. Jeg havde ikke lige forventet, at Drake ville finde sammen med Lil Durk, men det er også fortjent, at han får noget mere opmærksomhed. Og øget opmærksomhed plejer tit at være resultatet, når man ender på et nummer med Drake. Beatet er både triumferende og afslappet på samme tid, og det spiller sgu rimelig godt. 

Anderson .Paak - Cut Em In (Featuring Rick Ross) 

Hit-Boy har ikke kun brugt tiden på at producere for Nas, han er også bag knapperne på “Cut Em In”, som er .Paaks seneste single. Her får han besøg af Rick Ross. Oplagt, da temaet er penge – et emne, Rick Ross nyder at rappe om. Jeg er altid fan af Anderson .Paak over en mere hiphop-inspireret lyd og stil, så det bliver ikke bedre end “Cut Em In”. 

G Perico - Toolie

G Perico er ægte West Coast-hiphop. Han blander moderne og 90’er-hiphop fra vestkysten på smukkeste vis og har en rå, autentisk energi. “Toolie” er produceret af Girl Talk og fremhæver alt det gode ved G Perico. 

Childish Major - Kick It (Featuring Jace) 

Producer og rapper Childish Major er teamet op med Jace på “Kick It”. En rigtig banger, som bringer god energi. Han har blandt andet produceret musik for J. Cole og 6lack. 

Young Dolph - Hold Up Hold Up Hold Up 

Intronummeret til Young Dolphs nye album Rich Slave, er også et af de bedste tracks på udgivelsen. Produktionen passer perfekt til ham og er meget typisk for Memphis-regionen. 

kay anthony - Bless Me (Featuring Dot Demo) 

Jeg havde ikke hørt om kay anthony før “Bless Me”, men nummeret fik mig i den grad til at dykke ned i hans tidligere udgivelser. Den unge rapper fra Brooklyn er rigtig spændende, og det samme kan siges om produktionen og hele universet på “Bless Me”. Det er virkelig fedt! 

Dave East - Fuck Dat (Featuring Young Dolph)

Jeg er faktisk lidt skuffet over Dave Easts Karma 3. Det går hen og bliver lidt tørt nogle gange. Det betyder dog ikke, at der ikke er gode tracks indimellem, og “Fuck Dat” er bestemt et af dem. God energi og stærkt vers fra Young Dolph, som vi også mødte tidligere på playlisten. 

Clairmont The Second - Wait

Clairmont The Second er en virkelig spændende artist. Han har en helt unik lyd, som han hele tiden udvikler på. “Wait” er fra hans seneste udgivelse It’s Not How It Sounds

Felt - Find My Way 

Felt er en duo bestående af Murs og Slug. De har netop udgivet deres første album i over ti år, Felt 4 U, som er gennemsyret af god gammeldags hiphop. Altid fedt, når grupper finder sammen igen. “Find My Way” og dens smooth lyd har siddet fast i min hjerne siden udgivelsen. 

GASHI - Paranoid

Okay, “Paranoid” er ikke hiphop, men GASHI operer stadig inden for hiphopuniverset. Sidste år talte jeg med ham, hvor vi også kommer ind på “1984”, som netop er blevet udgivet. Du kan læse interviewet her.

Man kan godt forstå, at GASHI ikke vil betegnes som en rapper, hans nye udgivelse taget i betragtning. Det 80’er inspirerede album er virkelig gennemført og fortjener et lyt. “Paranoid” er uden tvivl min favorit. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA